25 °

max 25 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

25° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bošković opoziciji: Miš nikada neće da prizna kako se lavu iskreno divi

Politika

Comments 3

Bošković opoziciji: Miš nikada neće da prizna kako se lavu iskreno divi

Autor: Antena M

  • Viber

Na današnjem skupštinskom zasijedanju iz Demokratskog fronta čule su se brojne optužbe na račun Demokratske partije socijalista kao i Vojske Crne Gore.

nebojša Medojević iz DF-a je, između ostalog kazao da je DPS antihrišćanska, satanistička, lopovska sekta, a za Vojsku Crne Gore da je najveći distributer kokaina.

''Šta vi mislite koliko kokaina se sada distribuira preko VCG? Vi ste švercovali kokain preko vojnog broda, vi ste sramota i Crne Gore i tu je kraj o našoj priči i o dignitetu i ministra i VCG. Svaki ministar bi poslije toga podnio ostavku. Svi djelovi bezbjednosnog sektora su uključeni u transnacionalni šverc kokaina'', kazao je Medojević.

Ministar odbrane Predrag Bošković kazao je da izlaganja opozicionih poslanika sadrže notorne neistine.

"Niti vodimo rat protiv SPC niti vodimo rat protiv Srba u CG, niti vodimo rat protiv Srbije i Rusije, mi smo ti koji su napadnuti, već duži niz godina, sredstvima koja su bila nezapamćena u međudržavnim odnosima i što se pokazalo i u 2020. kao jedan od najopasnijih vidova ratovanja, zbog toga što ga je veoma teško prozreti, čak i onima koji donose odluke, a kako je obicnim građanima da prepoznaju kada im se spinuju lažne informacije, deziformacije ili kada se pokušava uništiti građanski koncept Crne Gore'', kazao je on.

Kako je dodao, te neistine mogu da izazovu podsmijeh i ništa drugo. Kako je dodao, takvim izlaganjima samo pokazuju kolike i kakve komplekse imaju u odnosu na DPS i njene koalicione partnere.

''Kao odgovor na sve ovo, mogu se samo poslužiti jednom pjesmom, mislim da je pravi momenat da je pročitam.

Da kad govore o Đukanoviću, DPS-u i vladajućoj koaliciji:

Miševi često zbore o lavu. Miševi tuđe živote žive. Al su bez daha od svoga straha. Lava ne vole, al mu se dive. I miš nikada neće da prizna kako se Lavu iskreno divi. Miš često sanja slavu i presto..al gricka, šuska i tako živi.
Pričaju kako poznaju Lava i da su jači, bezbrižno leže. Al čim se lavlja pojavi glava nastane tajac pa se razbježe. Spori, a misle kako su brzi, u svojoj zlobi miševi trunu... Neko je rođen samo da mrzi. A neko rođen da nosi krunu'', poručio je Bošković. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Miloš

Odavno jedna pjesmica nije bolje opisala opoziciju Crnoj Gori! Ali ovi miševi više nemaju gdje ni da se razbježe, jer ih CG odavno neće, a ni oni koji ih zalud finansiraju. Zamislite samo koliko novac mijenja osobe, kada Medojević kaže "naš mitropolit". Onaj isti Medojević koji je bio 90-ih protiv i Sloba i Amfilohija!

VILA CRNOGORSKA

Bog voli Crnu Goru i časne,poštene i plemenite Crnogorce,zato smo i ustrajali ovoliko vremena,da nije tako davno bi svi podlegli egzodusu Srpske Orijentalne Pravoslavne Sekte,pa da nas je koliko Kineza...

CG1

Svaka čast gospodine Boškoviću! Treba tim jadovima kazat u ćušu ko su i šta su. Vidim i ono radulovića, koga sam cijenio, da se prodalo, nije ga stid, on je Crnogorac kao oni izdajnici iz 1918-te, medojević je bio i ostao niko i ništa, ostalu bratiju serbsku da ne pominjem....