11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PzP: Tužilaštvo da odmah otkrije ko je crtao grafite, kao što je otkrilo ko je crtao trobojke

Politika

Comments 8

PzP: Tužilaštvo da odmah otkrije ko je crtao grafite, kao što je otkrilo ko je crtao trobojke

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

"Još jedna udbaška ikonografija ni ovaj izborni ciklus nije zaobišla opštinu Berane, pod okriljem noći ispisani "nacionalistički grafiti" upereni protiv muslimanskog i bošnjačkog stanovništva nisu iznenadili nijednog stanovnika našeg grada. Podsetićemo naše sugrađane na sličnu pojavu pred oktobarske parlamentarne izbore 2016 godine, kada je omladina PZP prekrečila slične poruke mržnje u naselju Dolac", navedeno je u saopštenju Pokreta za promjene u kojem reaguju povodom grafita sinoć iscrtanih u Beranama.

"Takođe noć uoči izbornog dana uvek po pravilu neidentifikovani pojedinci automobilima u gluvo doba noći uz sirene i viku pogrdnih uvreda prolaze velikom brzinom kroz naselje Hareme naseljeno većinski muslimanskim stanovništvom , ta lica nikada nisu otkrivena a kamoli procesuirana od strane nadležnih državnih organa, isto tako nisu otkrivena ni lica u misterioznom crvenom kombiju koja su za dan državnosti takođe pod okriljem mraka oskrnavili državne zastave. OO PzP Berane osudjuje pisanje ovih grafita po Beranama. politika DF je ravnopravnost i pomirenje svih u Crnoj Gori. OO PzP trazi od policije intuzilastva da odmah rasvjetli ovaj kriminalni čin", navode u saopštenju.

OO PzP Berane poziva policiju i tuzilastvo koji su "odmah otrili ko je cijepao zastave u BP ili ko je crtao trobojke da tako postupe i sada. Ocekujemo da u toku dana otkriju ko je pisao grafite. Da ih krivično procesuiraju."

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

blenda

@nenad_mne Pa,ko crta trobojke,slijedi crnomatiase,obozava cetnike -pise i poruke mrznje...ista druzina ...koju nazalost polticki predstavljaju i oni koji su na listi sa DD.

nenad_mne

UDBA je organizovala i četnički skup, pa se ne oglasiste?

Jocko

Kako da je to tesko. Jedna NVO ( a ustvari medij) na svom portalu je puna takvih poruka.