27 °

max 27 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

27° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
URA: Sudija Klikovac prijetio našem članu

Politika

Comments 1

URA: Sudija Klikovac prijetio našem članu

Autor: Antena M

  • Viber

Iz Građanskog pokreta URA saopštili su da je sudija Upravnog suda Srđan Klikovc prijetio nastavniku razredne nastave u OŠ ,,Branko Božović“ u Podgorici Mitru Magovčeviću koji je i njihov član.

Klikovac je, kako tvrde, Magovčeviću prijetio zbog toga što je iznio informacije da Gordana Klikovac, supruga sudije Klikovca i direktorica škole u kojoj Magovčević radi, ima diplomu sa neakreditovanog fakulteta i da protivzakonito pokriva tu funkciju.

,,Oštro osuđujemo ugrožavanje bezbjednosti nastavnika Mitra Magovčevića. Uvredljive i prijeteće poruke i pozive koje je sudija Klikovac uputio Magovčeviću odraz su primitivizma, koji neminovno izlazi na površinu u nedostatku argumenata i dokaza da tvrdnje Magovčevića nisu tačne. Takva retorika neprimjerena je svakome, a posebno onima koji bi trebalo da poznaju zakon bolje od drugih“, kazali su iz GP URA.

Kako su saopštili iz ove partije, sudija Klikovac je porukama i pozivima u kom vrijeđa Magovčevića i obraća mu se povišenim tonom, unizio profesiju kojoj pripada.

,,Nedopustivo je da se jedan sudija Upravnog suda na takav način, bahat i vulgaran, obračunava sa onima koji svojim djelovanjem ukazuju na propuste nadležnih u sistemu. Kako se tužilac, po prijavi Magovčevića u Centru Bezbjednosti u Nikšiću, neformalnim putem i u vrlo kratkom roku, već izjasnio da nema elemenata krivičnog djela, državni organi dužni su da reaguju u ovom slučaju i da zaštite onog kome je ugrožena bezbjednost. Pozivamo državne institucije da reaguju i da Srđana Klikovca procesuiraju pred nadležnim tužilaštvom”, zaključili su iz URE.    

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

podgoricanin

vidim da se bavite kadrovima, nadam se da ćete se pozabaviti i magistarskim diplomama! mada bi vise volio da cujem od vas kako ste oslobodili Crnu Goru po receptu Vulina i Dačića a i Krivokapića uz Četnički štimung. ne cuh kako ste zadovoljni Ristovim glasovnim mogucnostima kada pjeva o kosovu. ipak on vam oremijera pistavlha! isto ne vidjeh da ste sto kazali u vezi kriminalaca na fotkama NE DAMO SVETINJE!