16 °

max 21 ° / min 8 °

Subota

31.10.

21° / 8°

Nedjelja

01.11.

21° / 9°

Ponedjeljak

02.11.

20° / 8°

Utorak

03.11.

21° / 10°

Srijeda

04.11.

21° / 10°

Četvrtak

05.11.

22° / 11°

Petak

06.11.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Budva: Bogougodni predsjednik Carević vrijeđa sve Budvane

Politika

Comments 0

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

DPS Budva: Bogougodni predsjednik Carević vrijeđa sve Budvane

Poslednji u nizu gafova predsjednika Opštine, bez obzira što očigledno nije svjestan šta znači ono što je izgovorio, vrijeđa ne samo "njegovih" 5700 glasača, nego sve građane Budve, poručen je iz budvanskog DPS.

Iz DPS su reagovali na jučerašnju izjavu predsjednika Opštine Carevića koji je kazao da su svještenici obavil dezinfekciju, dezinsekciju i demonizaciju Opštine!

"Poštovani građani Budve, vi koji ste u demokratskom duhu 30. avgusta izabrali ove i ovakve ljude da vode naš grad i upravljaju budućnošću opštine i njenih žitelja, i vi koji ste glasali za neku drugu političku ponudu, danas sa pravom treba svi da budete zabrinuti. Danas vam je jasno ko su predstavnici nove lokalne vlasti - biznismeni zaogrnuti mantijama i zamagljeni dimom tamjana, koji opštinu doživljavaju kao bogomolju i upravnu zgradu svog privatnog preduzeća, u kojoj će uskoro proslavljati krsnu slavu, nastavljajući da bez ustezanja dijele građane na pravoslavne i ostale, vjerujuće i one druge. I zato vam nije teško da pretposta-vite kakva sudbina čeka naš grad sa njima na čelu", poručeno je iz DPS.

Iz DPS- poručuju, da su oni koji su na vlasti opijeni podrškom koju su osvojili na izborima, očigledno zaboravili da će za petama imati opoziciju, koja će sve svoje znanje i političku energiju usmjeriti ka cilju da u Budvi zaštiti javni od privatnog interesa i da do kraja ogoli i procesuira "sve malverzacije ovih bogougodnika koji sebe predstavljaju "bogu bližim" od običnih vjernika, valjda onoliko koliko novca ulažu u ovu bliskost".

"No, nemamo namjeru da se bavimo vjerom niti drugim intimnim osjećanjima građana. Naša politika se ne završava jednim izbornim neuspjehom niti to smije biti izgovor da odgovornost za upravljanje gradom prepustimo ljudima koji stavljaju znak jednakosti između opštine i crkve, lokalne administracije i privatnog biznisa, službenika i sveštenika. Budva predstavlja najslikovitiji izraz budućnosti kakvu Crnoj Gori priželjkuju promoteri politike okupljene oko Srpske pravoslavne crkve. Za nas je takva perspektiva apsolutno neprihvatljiva. I 4340 glasova podrške našoj državotvornoj koaliciji daju nam snagu da se u budućem periodu još snažnije i strastvenije borimo za drugačiju Budvu i drugačiju Crnu Goru", zaključeno je u saopštenju budvanskog DPS.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR