9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kabinet Đukanovića: Neistina objavljena na naslovnici Nacionala reciklaža laži od prije osam godina

Politika

Comments 7

Kabinet Đukanovića: Neistina objavljena na naslovnici Nacionala reciklaža laži od prije osam godina

Autor: Antena M

  • Viber

"Neistina objavljena na naslovnoj strani hrvatskog nedjeljnika „Nacional”, o umiješanosti predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića u ubistvo Iva Pukanića, predstavlja reciklažu laži koja je još prije osam godina lansirana, i odmah nakon toga demantovana od svih aktera te konstrukcije, pa i od samog Sretena Jocića, koji je u Srbiji u međuvremenu pravosnažno oslobođen optužbi za ubistvo vlasnika Nacionala", saopšteno je iz kabineta predsjednika države Mila Đukanovića.

"Pritisci tadašnjeg policijskog rukovodstva Srbije, u vrijeme vlasti Borisa Tadića, da Jocić, lažno optuži Đukanovića, kako bi se na taj način diskreditovala Crna Gora i njeno rukovodstvo, nisu dali željeni učinak. Tada su raskrinkani kao jedan od brojnih metoda u pokušaju kriminalizacije Mila Đukanovića, koji razni obavještajno - medijskih centri, sprovode duže od 20 godina. Jedan od takvih pokušaja bila je i “Duvanska afera”, koja je i sudski verifikovana kao podmetačina, dok su svi akteri u tom procesu, pred italijanskim sudovima, pravosnažno oslobođeni svih optužbi", dodaje se u saopštenju.

Kako je zaključeno u saopštenju, "činjenica da „Nacional”, koji je bio glavno oruđe, u lažnoj  „duvanskoj kampanji”, u susret godišnjici ubistva osnivača ovog lista, reciklira senzacionalistički obrađenu laž iz 2012. godine, smatramo očajničkim pokušajem dizanja tiraža i nuđenja svojih usluga onim centrima koji Crnu Goru i dalje doživljavaju kao svoju metu."

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Lena

Ne miruju predsjednice ovi zavidni,nemocni i jadni.Podrska od nas -zahvalnog crnogorskog naroda!!!

Crna Gora

Napadi su dokaz nemoci, dokaz da je tesko nositi se sa realnim argumentima sa Milom Djukanovicem. Covjek koji ispisao istoriju u kreiranju demokratije na brdovitom balkanu, dje je Crnu Goru izdigao iz balkanskog blata i krvavih sukoba. Dje je Crnu Goru idigao iz nad prosjecnosti i pretvorio u izgradjenu drzavu. I dje je ovih mjeseci pokazao kako se drzavnicki postuje volja naroda, i kako se liderski dominira nad pocetnicima. a Narodu nek je bog u pomoc na izboru ..

CG1

Što više pokušavaju da Vas blate mi smo još više uz Vas. Znamo da su to sve laži. Kad bi Vi gospodine Đukanoviću rekli,CG je srpska, odmah bi ti isti pisali hvalospjeve o Vama. Oni Vas mrze što ste Crnogorac i što volite našu CG, najbolja potvrda tome je ono što reče gospodin Zenka da ste odbili napuštiti CG kada vam je prijećeno smrću, Vi ste tada pokazali koliko volite CG!!!!! Uz Vas smo!!!!!!