20 °

max 23 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Kabinet Đukanovića: Neistina objavljena na naslovnici Nacionala reciklaža laži od prije osam godina

Autor: Antena M

  • viber

HNovi

E pa ovo je bilo odista ispod pasa! Vrijeme je za dukljansku akciju! Nismo mi dzaba kao pretorijanci odabrani da postavljamo Cezare! Teritorija jedne zemlje ne ogranicava njenu velicinu, niti brojnost njenu snagu. Pretorijanci su grupa mala ali odabrana iz redova najboljih Dukljana

Naroz

Ovo je vjerovatno ona ideja Koste Čavoškog i drugi korak u stvaranju srpskog sveta, “javno sramoćenje Mila Djukanovića”.

Ljiljana

Sve je to dio plana. Nedavno smo citali cio plan u skrabotini onog Cavoskog. Ovo je drugi korak u sramnim namjerama i sramnom naumu. Sada je na redu javno slabljenje M.Djukanovica i dodatno odvlacenje naroda od njega. Sraman, sraman i uzasan plan. Pogubno za sve sto je crnogorsko.

haker

Psi laju, kocija prolaze! Samo lazi , drzite se predsjednice!

CG1

Što više pokušavaju da Vas blate mi smo još više uz Vas. Znamo da su to sve laži. Kad bi Vi gospodine Đukanoviću rekli,CG je srpska, odmah bi ti isti pisali hvalospjeve o Vama. Oni Vas mrze što ste Crnogorac i što volite našu CG, najbolja potvrda tome je ono što reče gospodin Zenka da ste odbili napuštiti CG kada vam je prijećeno smrću, Vi ste tada pokazali koliko volite CG!!!!! Uz Vas smo!!!!!!

Crna Gora

Napadi su dokaz nemoci, dokaz da je tesko nositi se sa realnim argumentima sa Milom Djukanovicem. Covjek koji ispisao istoriju u kreiranju demokratije na brdovitom balkanu, dje je Crnu Goru izdigao iz balkanskog blata i krvavih sukoba. Dje je Crnu Goru idigao iz nad prosjecnosti i pretvorio u izgradjenu drzavu. I dje je ovih mjeseci pokazao kako se drzavnicki postuje volja naroda, i kako se liderski dominira nad pocetnicima. a Narodu nek je bog u pomoc na izboru ..

Lena

Ne miruju predsjednice ovi zavidni,nemocni i jadni.Podrska od nas -zahvalnog crnogorskog naroda!!!