0 °

max 5 ° / min 0 °

Subota

16.01.

5° / 0°

Nedjelja

17.01.

2° / -2°

Ponedjeljak

18.01.

4° / -3°

Utorak

19.01.

6° / -3°

Srijeda

20.01.

6° / -1°

Četvrtak

21.01.

10° / 4°

Petak

22.01.

10° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Medojević: Podnosim ostavku na poslaničko mjesto

Politika

Comments 18

Autor: Antena M

  • Viber

Medojević: Podnosim ostavku na poslaničko mjesto

Lider pokreta za promjene i funkcioner DF-a Nebojša Medojević najavio je da će nakon rasprave o budžetu podnijeti ostavku na poslaničku funkciju.

"Ja držim riječ. 

Kao što sam i rekao više puta podnijeću ostavku na poslaničku funkciju. U dogovoru sa poslaničkim klubom PzP-a ostavku ću podnijeti nakon završetka rasprave o budžetu, gdje treba da javnosti da pokažemo ideološke, političke i stručne razlike između ove Vlade i PzP-a.

Rasprava o budžetu će pokazati da su moje ocjene o Vladi kontinuiteta bile tačne i zasnovane na argumentima i poznavanju ideoloških pozicija globalne duboke države koja je preko koncerna Vijesti i formirala ovu Vladu...", poručuje Medojević.

"Rasprava o budžetu će zaokružiti moje djelovanje u parlamentu Crne Gore od 2006. i pokazati principijelnost, stručnost i ispravnost programskih principa PzP-a i našu upornu borbu protiv neoliberalnig globalnog koncepta koji je doveo do brutalne pljačke države i naroda, strukturnog siromaštva i korupcije.

Kako je premijer Krivokapić i u ekspozeu jasno poručio da nije za diskontinuitet i demontažu komunističko-mafijaškog sistema, rasprava o budžetu će pokazati da ova Vlada nastavlja i istu pogubnu ekononomsku politiku Đukanovića i Vukotića, koja je zemlju dovela u dužničko ropstvo i bankrot.

Jasan stav ove Vlade da “procesuiranje Đukanovića nije prioritet zato što je on zaslužan za nezavisnost države i da bi dodatno produbilo rovove u Crnoj Gori” je za mene apsolutno neprihvatljiv i dokaz da je iza scene napravljen sramotni dil sa Đukanovićem o amnestiranju od svih zločina i pljačke ovog naroda i da Vlada Krivokapića i Abazovića, neće konfiskovati imovinu porodice Đukanović koja je stečena pljačkom", naveo je, između ostalog, Medojević. 

Kaže da ne želi da bude dio parlamentarne većine koja će sahraniti i posljednju šansu da Crna Gora postane demokratska drzava sa vladavinom prava.

"Glasao sam za Vladu iza koje stoji Milo Đukanović i Sorošoidi, i to je prevelika žrtva sa moje strane. Ja držim svoju riječ. Vrijeme koje dolazi pokazaće kolimo sam bio u pravu", poručuje on. 

Komentari (18)

POŠALJI KOMENTAR

misko

Srecan put ptico bjelaaaaaaaa dobila si stasi htjela idi putuj klanu svome jer te i tvoji vise nevole