8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Tragikomično kada vas za partijsko zapošljavanje optužuju pripadnici SD-a

Politika

Comments 5

SNP: Tragikomično kada vas za partijsko zapošljavanje optužuju pripadnici SD-a

Autor: Antena M

  • Viber

- Zaista je tragikomično kada vas za partijsko zapošljavanje optužuju pripadnici partije koja je fabrikovala brojne afere, koja je nadaleko poznata po korupciji, nepotizmu i zapošljavanju odanog partijskog kadra, ali i dovođenju ogromnog broja svojih članova i simpatizera sa sjevera u Podgoricu kako bi ih udomila i obezbijedila, poručuju u reagovanju iz Socijalističke narodne partije.

"Još je problematičnije kada optužbe o nedosljednosti i nepoštovanju sporazuma i procedura dolaze od Marka Rakočevića, člana Glavnog odbora Socijaldemokrata. Podsjećanja radi, riječ je o čovjeku koji je na čelu Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Glavnog grada, a koji je zabranio čuveni „patriotski skup“ 6. septembra prošle godine, dan nakon što je skup održan!

Toliko o gospodinu Rakočeviću i njegovom poštovanju procedura i propisa ove države, koju njegovi partijski saborci tako zdušno brane od „velikosrpskih nacionalista“ i „svetosavskih eksperata“.

Socijalistička narodna partija Crne Gore uvjerava građane da je doba kada su DPS i SD vodili kolo prošlo i da nas nikakve floskule i besprizorni napadi neće pokolebati u namjeri da doprinesemo stvaranju boljeg i pravednijeg društva", navode u saopštenju. 

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

CG1

Vi kao prvo nemate osnovno vaspitanje, o kulturi dijaloga da ne pričamo. Vi nemate kadrova ni za kakvu bolju poziciju, većinom ste izlapjeli godišnjaci kojima je vrijeme....a rok vam odavno istekao. Stvarno ste gadovi, za šta ste optuživali orošlu vlast, vi to radite hiljadu puta gore i to kršeći i prilagođavajući zakone za vaše lične potrebe. VI STE IZDAJNICI CRNE GORE!

Baba

Naravno da je bilo partijskog zapošljavanja, ali niko kao vi (sadašnji pošteni, sveznaveni apostoli) nikada nije tako nezakonito, vulgarno, divljački, nevaspitano i drsko smjenjivao sve koji ne misle kao vi. No, ničija nije do zore gorela.Bumerang je čudna sprava, a karma strašna kučka. DA JE VJEČNA

Branka

Tragikomični ste vi sa vašim objavama i glupostima.Logika vam je nevjerovatna.SD partijski zapošljava pa sad vi da pokažete kako možete još bolje i više partijski zaposliti.Jadno, bijedno, infantilno a prosjek godina vaših članova je daleko od dječijeg.