10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
URA odgovorila DPS-u: Ne zaslužujete da postojite

Politika

Comments 17

URA odgovorila DPS-u: Ne zaslužujete da postojite

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Iz partije sabirnog centra organizovanog kriminala i korupcije (DPS-a), javili su se i danas nakon hapšenja vođe njihove kriminalne ispostave u Ulcinju da bi po ko zna koji put jeftinom i besprizornom manipulacijom pokušali zamazati oči sveukupnoj crnogorskoj javnosti i predstaviti se u pozitivnom svjetlu, ocijenili su iz URE reagovajući na sopštenje DPS-a.



“U tom izopačenom DPS univerzumu, poštovanje zaslužuju njihovi kriminalni puleni počev od Marovića i završivši do Nrekića, a vrijedni prezira su oni koji tom izopačenom DPS shvatanju žele stati na kraj. No, uprkos najjeftinijog propagandi od strane DPS-a i njihovih plaćenih medijskih trovača koji traju posljednjih 30 godina, razum je i dalje nadmoćniji. Zna većinska crnogorska javnost ko je državu ojadio za baslosnovne pare i zna ko je utemeljivač crnogorskog kriminala i korupcije”, kazali su oni.

Iz URE, kako dodaju, se nadaju da će DPS nastaviti svojim dosadašnjim tokom i da će na taj način postati ružna prošlost crnogorske istorije i države.

“Jer partija koja je pokrala državu, zarobila sve njene institucije i pravila građane prvog i drugog reda, podjelu “mi” i oni”, ne zaslužuje da postoji. Svakim danom takvu tezu sve više dokazuju”, zaključili su iz URE.

Komentari (17)

POŠALJI KOMENTAR

Marija

Upravo je Ura i nova vlast zarobila institucije i vrši partijsko zapošljavanje.

ovo je fašizam

Zaboravićemo Df i Snp, ovi su tek opasne siledžije.