15 °

max 24 ° / min 15 °

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

URA odgovorila DPS-u: Ne zaslužujete da postojite

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

Deni

URA bolje da razmislja da li ce ona da postoji, izbori u Niksicu ce biti najbolji pokazatelj. DPS je ostao vjeran svojim stavima i principima a URA koja zavisi od suverenistickih glasova je iznevjerila gradjane. Bye bye URA. Vidimo se u istoriji!

Milena

Prevare,pljuvacina,prebogati tajkuni kao finansijeri,unezvjerila je ovaj vrh URE,svjesni su svog stetocinstva,a bogme i posljedica,pa svakodnevno histerisu,jer ce ove podvale da su svi kriminalci osim oni morati da dokazu,do tada neka u svojim redovima sprovode svoj naum i umorice se.

Nezavisni

URA pokušava logikom ,,straha “da disciplinuje odnosno ,,prepane” članove DPS- a i njegove glasače. Ne vide da upadaju u sve veći politički glib i ambis.

Deni

@Nezavisni Kao sto rece DPS agresivan nastup imaju samo kukavice tako i u slucaju URA - iza ovih napaa se krije 'slaba' partija koja gubi glasacko tijelo.

Marina

@Nezavisni Bas im ta logika “pali”! Vidim jaaako su se “prepali”!!!

Posgoricanin

Izdajnici i posrbice iz URE, vi više ne spadate u Crnogorske partije nego u izdajničke i velikosroske . Za vas ni jedan Crnogorac nece gladati .DPSu Crnogorci vjeruju vise nego vama. Vi ste izdali crnogorce i Crnogorsku Crkvu!

Jose

URA se ponasa ko napaljeni adolescent... Hoce da su glavni pa hoce. Kopleksi su cudo, iritirate i nas koji smo vas nekad simpatisali ... Sva prica se svodi na lopovluk, dajte neko konkretno rjesenje.. Sta bi sa naknadama za majke, djecji dodatak...?

Marina

Moj generalni komentar bi bio: Ima li svijesti kod ovih koji su prevarom glasaca dosli na vlast,o tome koliko se samounistavaju ovakvim ispadima???Ima li ko da im kaze da su NAJVECU PLJACKU DRZAVE napravili ONI poklanjajuci tudjoj drzavi nasu kulturnu bastinu?!!

Branka

Koje fašističke izjave od jedne tzv. partije koja u svojem imenu ima riječ "građanska".Kakav strah i kompleksi od DPS-a!Vide li glasači ove neonacističke družine ko su i što su stvarno a koju su im priču "prodali" pred izbore?!?Stide li se oni koji su ih glasali???

Marina

Nastavak Da su ONI njihovom VELEIZDAJOM napravili od nas Crnogoraca gradjane drugoga reda u nasoj CG!!! Da su ONI napravili i nastavljaju da prave nepomirljive podjele i mrznju u ovoj zemlji ! DRITANE,KO TI JE DAO MITO OD 21 MILION EURA ???

Marina

Dritane !!! KO TI JE DAO MITO OD 21 MILION EURA ??????

Marina

DRITANE !!! Dje ti je ta borba protiv kriminala ??? Jel ti ona dva pistolja sto si “uhapsio”taj kriminal kojim si mahao svih ovih godina ??? Sto ne pohapsis te “mafijase” iz DPS-a u koje si onoliko upirao prstom ??? Da ima drzave,kao sto nema,prvo bi ti omirisao Spuz!!! 21 MILION !!!

Ante

Sledeca vijest ce biti, pusteni da se brane sa slobode a nakon toga kad predmet dodje do tuzioca bit ce nedovoljno materijalnih dokaza za pokretanje postupka. Ukoliko nadju nekog sudiju da pokrene postupak bit ce isti rezultat. Tako to rade populisti kad dodju na vlast.

ovo je fašizam

Zaboravićemo Df i Snp, ovi su tek opasne siledžije.