14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pismo Suadi Zoronjić

Politika

Comments 12

Pismo Suadi Zoronjić

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Amela Bajrović, diplomirani kriminalista 

Poštovana Suada, ovo je jedini način moje borbe i pokušaj utjecaja na Vasu savjest i svijest. Budući da ste postali novi poslanik u Vladi CG, bukvalno preko noći, jer se Cetinjanin, Crnogorac nije mogao nositi sa nepoštenim zakonom, za koji, kako se javno spekulise, ćete Vi glasati.

Budući da smo tu negdje generacija, Vi ste malo stariji, ali kao neko, ko je majka, žena, akademik, Staropodgoricanka po porijeklu, Sarajka u srcu, koja cijeli rat provela u Sarajevu i znam šta smo proživjeli radi slične, pa moglo bi se reci i iste ideologije, koja je nas Bošnjake najviše koštala, kao i ostale gradjane BIH, molim Vas da ne činite to.

Nemojte sebe stavljati u isti polzaj sa predsjednikom Vase stranke, Dritanom, kome su i Crna Gora i Bosna dala ono najvrijednije sto imaju, a to je osjecaj „biti svoj na svom“.

Vjerujte, da ako sutra kažete “Ne”, ostajete zauvijek pozitivna osoba, moralna, gradjanski, a ne apostolski orjentisana i kao takva cete biti slavljeni ne samo od muslimanskog i bošnjačkog naroda, već od svih poštenih Crnogoraca, Srba, Hrvata, Albanaca.

Sigurna sam da cete dozivjeti i zivjeti puno veću slavu i da je necete zamijeniti kratkotrajnom, koja Vam sada sigurno dolazi. Suada, nemojte zaboraviti da ova ideologija, koja je trenutno u usponu  u Crnoj Gori, nije nikada mogla i nikada neće moći opstati.

Nažalost, URA nije to sto smo svi očekivali, a sto se stalno potvrđuje u praksi. Zato mila Suada, sto bi nas narod rekao, „dajte se u pamet“ i ne dajte svoj glas da se ponovo ponovi Srebrenica, Sarajevo, Prijedor u Podgorici, Beranama, Baru Itd. Imate odgovornost ...... i snositi ćete je.

Može postati teško breme ili sjaj slave na krilima etike i morala. Izbor je Vas..... ali tiče se svih nas. Pozdrav, sa željom i nadom da ce nadjačati Vas razum.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

Nirvana111

Ne razumijem zbog cega ovakve stvsri i ova Javna pisma? Gluposti. Samo zavadjujete i dijelite ovaj narod

Nirvana111

A na ovim zadnjim izvorima ste podrzavali i nju i njenu stranku??

Bosnjak

Ako ima imalo osjecaja prema bosnjackom narodu i razumijevanja, neka se vrati sam koju godinu unazad i vidi sta su oni sve radili, bice joj jasno.. Mozda joj je trenutno lijepo jer im tako odgovara ali je dugovjecno niko nece podrzati i svi cemo je gledati kao izdajnika.. Neka bude pametna!!!