19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Osnovan Pokret "Ne damo Nikšić“, na čelu savjetnica Krivokapića

Izvor: Onogost.me

Politika

Comments 21

Osnovan Pokret "Ne damo Nikšić“, na čelu savjetnica Krivokapića

Izvor: Mina

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Pokret „Ne damo Nikšić“, na čijem čelu je ekonomista Gordana Radović osnovan je danas, a na lokalnim izborima u tom gradu nastupiće samostalno.

Radović je savjetnica za ekonomska pitanja premijera Zdravka Krivokapića.

Pokret je kako su kazali agenciji MINA, otvoreni su za sve partije i ljude dobre volje koji žele da zajednički grade budućnost Nikšića.

„U pripremi je lista na kojoj je već veliki broj imena slobodnomislećih ljudi, intelektualaca, među kojima su doktori, profesori, umjetnici, vatrogasci, sportisti, ukratko prepoznatljiva imena iz brojnih oblasti“, rekli su iz pokreta „Ne damo Nikšić“.

Na pitanje da li premijer Zdravko Krivokapić stoji iza pokreta „Ne damo Nikšić“ odgovorili su da je Radović prihvatila poziv kao profesionalac, a da je politički angažman isključivo njeno građansko pravo.

„Na spekulaciju da Krivokapić stoji iza našeg pokreta odgovoravamo da smo odgovorni prema narodnoj volji i mi stojimo iza premijera, kao njegova podrška“, rekli su iz pokreta.

Komentari (21)

POŠALJI KOMENTAR

Neo

Meni ova Goca djeluje kao da je više isturena od Miška Perovića, odnosno "druge familije", "nezavisni dnevnik" Vijesti i CKB banke nego od Zdravka Krivokapića. Igrač do igrača i akter (glumac) do aktera. Živi bili pa vidjeli...

Bogdan

Pripremao teren za svoju partiju, jos se krije iza savjetnica da ne bude da on stoji iza toga, a poznate je i te kako da je preko koalicije Za buducnost Crne Gore dosao do funkcije iako mnogi to poricu i pripisuju sve zasluge licno njemu..istina je da je preko njih dosao do funkcije i onda im okrenu

Milos

Zdravko kad je dosao do funkcije zaboravio je na cijoj listi je bio prvi, brzo je okreno ledja svojoj koaliciji i sad uoci izbora pravi svoju listu, rasipanje glasova koje nikako nije od pomoci da se dps izbrise u Nk