9 °

max 20 ° / min 7 °

Ponedjeljak

12.04.

20° / 7°

Utorak

13.04.

13° / 12°

Srijeda

14.04.

14° / 10°

Četvrtak

15.04.

14° / 8°

Petak

16.04.

16° / 6°

Subota

17.04.

15° / 8°

Nedjelja

18.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sekulović: Napad na kćerku premijera alarm za sve nas

Politika

Comments 22

Sekulović: Napad na kćerku premijera alarm za sve nas

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović najoštrije osuđuje incident koji se dogodio na putu Podgorica Nikšić, saopšteno je iz MUP-a.

Kako je navedeno, ministar unutrašnjih poslova dao je nalog unutrašnjoj kontroli da hitno ispita postupanje policijskih službenika koji su bili u blizini lica mjesta, sa zahtjevom da izvještaj u što kraćem roku dostavi ministru.

"Ovakvo ponašanje prevazilazi vandalsko i nasilničko ponašanje. Posebno brine jer je usmjereno protiv štićene ličnosti, pa je kao takvo izuzetno opasno po društvo u cjelini, sa mogućim nesagledivim posljedicama.  

Napad na službeni automobil i štićenu ličnost, u ovom slučaju, kćerku premijera Zdravka Krivokapića, predstavlja alarm za sve nas i upozorenje gdje nas mogu odvesti politički populizam i smišljeno podizanje tenzija", saopšteno je iz MUP-a. 

Komentari (22)

POŠALJI KOMENTAR

Markiša

Ovaj vozač pratilac treba da zna da je direktno doveo u opasnost śtićeno lice, morao je ići alternativnom rutom, koja mora po planu i bezbjedonosnoj procjeni biti tačno precizirana, čisti amater obezbjeđuje śtićeno lice, a direktno za to je odgovoran neposredni starešina kao i Vi ministre. Bruka za službu ali razumljivo s obzirom kako se dolazi na pozicije pratilaca... A o rukovanju oružijem kao i upravljanjem slużbenim vozilima suvišna je svaka priča...Ovaj policajac u ozbiljnoj drzavi...

Medeja

Izvinite što je automobil u kojem je bila premijerova kćerka pokosio dvije ljudi.