9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Sekulović: Napad na kćerku premijera alarm za sve nas

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Legenfs

Pa su znali u ustaljeno auto da je čerka Krivokapić a.Ne brukajte se ni ti ni Miljenić ko za 10 sek za napadača onog novinara koji je trčao da udara na mladu curu i momka.Sram vas bilo

CG

ahhahahahaha kakve viceve ovi danas ispricase...jeli.moguce da glumci i poltroni mogu ovo da izjave medijski

HN

Ako ti ljubiš ruke rukoljubu mi ne moramo i nećemo, poltronu!

Marko

Ne brukaj se ministre. Očigledno je da nijesu građani dali da prođe auto zato što je i njima onemogućen prolaz... Auto je zatamnjeno čak i šoferšajba tako da niko nike mogao znati ko ke u automobilu, bahatos ovoga policajca i neprofesionalizam je očigledan primjer da su tu dovedeni po partijskoj osnovi. Malo si se ministre prosuo u vezi sadikovića ovo ti je danas previše.

Ljiljana

Otkad se to cerke premijera voze u sluzbenim kolima POLTRONCINO najobicnija?! Odmah spinujete i zamazujete oci. Ne prolazi!!!

Orlov krš

@Ljiljana voze se službenim vozilima i to na račun građana i još bahato ponašanje.Tata rukoljub prijeti da nam neće oprostiti njene suze,ali neka zna da mi njemu nećemo dozvoliti razvaljivanje Crne Gore!

Orlov krš

Kako te nije sramota Sekuloviću da tako beskrupulozno lažeš. Viđeli smo ponašanje te tzv štićenje ličnosti.Ništa nas ne može zaustaviti da se suprostavimo vašem naumu da srušite Crnu Goru,ma kolika cijena bila!

posmatrac

Otkud cerka u drzavnom mercedesu kao šticena licnost..zar se ministri ne voze taksijem...dje se izgubise ona obecanja o štednji i skromnosti...Bas su ovi sazdani od loseg ljudskog materijala.Moja baka kaze bas lažu...i to masno ...svakog dana u svakom pogledu...Ajte doma na brukajte se vise...

Ivan

Nijesi više zapošljen u režimskim vijestima da možeš spinovat, manipulisat i pričat šta ti padne na pamet. Sad si na državnu službu moraš razmislit prije no se izlupetaš nesrećniče.

Vanja

Majstorski, Vuciceva skola laganja.

mr

Stvarno nema smisla, "napali" su kola, na kojima je, vidno, bilo istaknuto da je u kolima štićena ličnost, šćer premijerova! S "razlogom" ih je porazbacao. A i koordinacija sa policijom je bila na nivou! Inače, ne bi on uletio u masu!!!

Mnenk

Uz svo uvažavanje, pitali bismo G. Šukovića, da li je ovo isti čovjek kojega je falio nakon inauguracije četničke vlade? Malo je reći izdajnik, fašista, licemjer, za čovjeka koji je htio na ovakav način da izmijeniš zakon o prebivališta i boravištu.

Deni

U pravu je Sekulovic! Danasnja desavanja jesu alarm za gradjane CG!