17 °

max 17 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

17° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Odbor DPS Glavnog grada: Politički piromani iz DF podmeću nove vatre

Politika

Comments 0

Odbor DPS Glavnog grada: Politički piromani iz DF podmeću nove vatre

Autor: Antena M

  • Viber

U trenucima kada neko društvo zadese elementarne nepogode, poput poplava, požara i sl. obično se zaboravi na sve razlike, naglašava se solidarnost i spremnost da se udruženim snagama spašavaju životi, prirodna i materijalna dobra, saopšteno je iz Odbora DPS-a Glavnog grada.

"Međutim, DF je ružan izuzetak koji relativizuje to pravilo. I dok su se sve snage u našoj zajednici organizovale na suzbijanju požara na Gorici, DF pokušava da politizuje ovu nepogodu, očekujući da rukovodstvo grada podnese ostavke zbog požara, za koji postoje sve indicije da je podmetut. Umjesto da se odazovu pozivu da zajedno pošumimo Goricu, politički piromani iz DF podmeću nove vatre", navode u saopštenju.

Kako zaključuju, ne samo da se neće ispuniti njihov zahtjev, koji je, zbog okolnosti u kojima se traži, prestupio granice pristojnog i normalnog, već će uprava Glavnog grada nastaviti da radi u korist građana Podgorice i uložiti sve napore da političku elementarnu nepogodu zvanu DF izbriše sa političke mape Podgorice i Crne Gore.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR