13 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
LP o privođenju građana: Ovo nijesu radili ni okupatori

Politika

Comments 3

LP o privođenju građana: Ovo nijesu radili ni okupatori

Autor: Antena M

  • Viber

Liberalna partija Crne Gore zahtijeva od Uprave policije da u najkraćem roku građanima Crne Gore pruži informaciju o razlozima privođenja građana koji su prevozili i štampali majice sa likom svetog Petra Cetinskog.
 
“Liberali zahtijevaju da pod hitno budu pušteni svi građani koji su danas privedeni zbog toga što su prevozili i platili izradu 3000 majica sa likom svetog Petra Cetinskog. To što ste danas uradili nijesu radili ni okupatori Crne Gore. Prvi put se u istoriji ove države događa da neko hapsi građane jer su platili i prevozili majice koje na sebi imaju lik Svetog Petra Cetinjskig i koje na sebi nemaju apsolutno nikakve negativne poruke niti uvredljivog sadržaja”, navodi se u saopštenju Liberalne partije.

Danas se, kako kažu, dogodilo ono što nijesu uspjeli ni osvajači u doba svetog Petra Cetinskog. 

“Danas ste simbolički uhapsili Svetog Petra Cetinjskog jednog od najvećih crnogorskih svetaca. Tražimo od Uprave policije da se hitno oglasi o razlozima privođenja i zadržavanja ovih ljudi A posebno o razlogu zbog kojeg svjesno podižu tenzije u državi. Ako je ovo što ste danas uradili jedini posao ministru policije Sergeju Sekuloviću i potpredsjedniku vlade Dritanu Abazoviću onda ni jednog trenutka više ne smijete biti na tim pozicijama jer je jasno da ste nesposobni za posao koji radite. Ako vam je problem Crnogorska pravoslavna crkva pa sve ovo radite zbog nje, onda je opet jasno za čiji račun ovo radite”, poručuju iz LP.

Takođe, kako dodaju, jasno da je i ovo je jedan od pritisaka na Crnu Goru Crnogorce da se odreknu svoje crkve i svoga identiteta. 

“Kad nas kroz nekoliko stotina godina ratovanja nijesu uspjeli porobiti već smo uspjeli da održimo slavno i časno crnogorsko ime i crnogorsku državu uspjet ćemo se izboriti i sa ovim prolaznim tuđimima.
 Narod je davno rekao: “Kome nije domovina majka, tu čovjeka nema ni junaka! Ko se stidi majčinog mlijeka, taj će rđa biti dovijeka”, poručuju iz LP.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Marina

“Ovo nijesu radili ni okupatori” Na koje okupatore mislite??? Pa OVO su OKUPATORI!!!!

Vuk

Nad Crnogorcima niko nije toliko zločina napravio od strane okupatora koliko su naša "braća" učinjela sa posebnim osvrtom na zločine nad nejači koje im je bila specijalnos i paljenje kuća što nijedan okupator nije činio do naša "braća" Srbi.....

Branka

Vama još nije jasno da su ovo okupatori i da smo mi okupirani!