11 °

max 23 ° / min 11 °

Nedjelja

28.04.

23° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 13°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
URA Demokratama: Kad završite šminkanje zgrade Skupštine, čekamo da izvadite glavu iz pijeska

Politika

Comments 5

URA Demokratama: Kad završite šminkanje zgrade Skupštine, čekamo da izvadite glavu iz pijeska

Autor: Antena M

  • Viber

„Da je Tužilački savjet i u julu bio prioritetniji, od šminkanja zgrade Skupštine, Crna Gora bi imala još značajnije rezultate, a do jučerašnjih dešavanja na Cetinju ne bi ni došlo. Učinićemo sve da kolege iz Demokrata ne opterećujemo teškim temama, zbog kojih konstantno zabijaju glavu u pijesak, kako bi do 27. septembra pristiglo što više konstruktivnih predloga za izbor novog logotipa Skupštine, šta je od esencijalne važnosti za zatvaranje poglavlja 23 i 24", poručio je danas generalni sekretar URE Mileta Radovanić Demokratama.

"Umjesto da se bavimo tumačenjem prikrivenih otrovnih strelica i neistinitih konstrukcija, koje nam upućuju kolege kojih magično nikada nema kada se bilo šta kompleksno dešava u Crnoj Gori, imamo pametnijeg posla, kako bi sačuvali građanski mir i Ustav Crne Gore", stoji u odgovoru Radovanića.

Radovanić na kraju poziva kolege iz parlamentarne većine da u što kraćem roku zakažu sjednicu i kompletiraju izbor novog Tužilačkog zakona, kako bi Crna Gora, smatra on, konačno dobila nekompromitovane i profesionalne tužioce, a ne zavisila od samovolje Milivoja Katnića i sličnih partijskih tužilaca.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Jokso

Bolje pitaj Adzica dje je utekao kad je trebalo da se glasa Zakon o slobodi vjeroispovijesti

Deni

URA brani gradjanski mir i Ustav CG!! Koji komedijas.

IZDAJNICI

DA ME UBIJES NE MOZES UKSPIRATI KOLIKO URA-ŠI IMAJU STAVOVA. SVAKO KO SE JAVI IMA SVOJ STAV U IME URA. DRITAN SE DIČI STO JE NAREDIO NAPAD NA CETINJE A OVI BAVODNO BRANILI CETINJE. OVI SU GORI OD PTEMIJERA KOJI U TOKU IZLAGANJA SAM SEBE DEMANTUJE BAR 3 PUTA!