14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Direktor DZ Bar mecima ubija koronu?

Politika

Comments 8

Direktor DZ Bar mecima ubija koronu?

Autor: Portal Antena M

  • Viber

Ako je tačno to što pišu mediji, najnovije "ekspertsko" rješenje Vlade u vidu direktora Doma zdravlja Bar, stiglo je direktno iz kabineta ministarke zdravlja, saopšteno je iz Socijaldemokrata.

"Tako će njen doskorašnji šef kabineta, Vuk Vujović, ideološki veoma blizak ministarki što se vidi iz priloženog, obavljati ovu važnu funkciju.

Sasvim slučajno se naravno zadesilo i da je on član Glavnog odbora Demokratske narodne partije pri DF-u. A da ne govorimo o tome kako obećava to što će jedan pravnik, koji ne poznaje procese rada domova zdravlja, rukovoditi istim. I na kraju, ali ne manje važno, vjerovatno je kao krajnji kvalitet presudilo to što ovaj direktor doma zdravlja ubija koronu... ali mecima", navedeno je SD-a.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Gora

@Vanja Da je bio sposoban za tu funkciju ostao bi tamo. I u Nikšiću je radio, isto u nekoj zdravstvenoj ustanovi. Ni tamo se nije proslavio. Nego, da ne puca možda na Brđovu stolicu?

Vanja

@Vlado MNE, oooooo, ima on staža, bio je šef kabineta onoj nesposobnoj ministarki. :KOLUTA OČIMA: Pogledajte na šta to liči, jesmo li na ovo spali crni kukavci?

Vlado MNE

Pravnik bez dana radnig staza u struci, zasjede ka direktror u Dom zdravlja Bar...sve vam je ovo kriv DPS, jer su ovakve mazili i pazili. Sestra mu je zaposljena u KCCG i od prvog dana je pljuvala po svemu crnogorskom,ali su gore navedenim bili bitni samo glasovi.