10 °

max 15 ° / min 8 °

Petak

26.04.

15° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bjelopoljski policajci se žale na diskriminaciju po nacionalnoj osnovi i traže sastanak sa Adžićem

Izvor: Kodex

Politika

Comments 2

Bjelopoljski policajci se žale na diskriminaciju po nacionalnoj osnovi i traže sastanak sa Adžićem

Izvor: Kodex

Autor: Antena M

  • Viber

Grupa od osam policajaca iz Bijelog Polja nedavno se obratila ministru unutrašnjih poslova Filipu Adžiću, uz zahtjev da organizuje sastanak sa njima.

Kako prenosi portal Kodex, iza svega stoji teška situacija u kojoj se nalaze, odnosno diskriminacija kojoj su izloženi u bjelopoljskom Odjeljenju bezbjednosti.

"Riječ je o tome da je stvoren ambijent u kome su oni kao Crnogorci i Bošnjaci diskriminisani po više osnova", navodi pomenuti portal. 

Kako stoji u njihovom obraćanju, policijski službenici zahtijevaju susret sa Adžićem u cilju "zaštite njihovog dostojanstva, ugleda, ličnog i profesionalnog integriteta, a koje je ugroženo od trenutnog menadžmenta, izazivajući ponižavanje i uvredljivo okruženje, čime su pogoršani uslovi za rad, zbog nepoštovanja građanske i sekularne države, ljudskih i manjinskih prava, nacionalnih i vjerskih osjećanja i posebnosti, te da je stvoren loš ambijent i skoro nemoguće kvalitetno obavljati službene zadatke u bjelopoljskoj policiji".

Oni su u dopisu Adžiću naveli kako će na sastanku iznijeti sve što imaju, uključujući i sugestije i predloge u cilju unapređenja organizacije.

"A sve u cilju da zajedno gradimo i čuvamo našu Crnu Goru, koja će služiti na čast svim njenim građanima", istakli su policajci iz Bijelog Polja.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Jack Hustlle

@Simo Kad Srbi počnu priče o ugorženosti to je njihova taktika za napad na državu u kojoj se nalaze. Da je sreće pa da svi podpišemo podršku ovim policajcima ,jer je upravo MUP jedan od bitnjih stubova svake države.

Simo

Zar nijesu srbi ugrozeni.....mada po spiskovima podrske litijama...ispadise mnogo dobro rasporedjeni...sve sa funkcija