23 °

max 36 ° / min 19 °

Subota

02.07.

36° / 19°

Nedjelja

03.07.

35° / 22°

Ponedjeljak

04.07.

35° / 22°

Utorak

05.07.

35° / 21°

Srijeda

06.07.

33° / 20°

Četvrtak

07.07.

32° / 20°

Petak

08.07.

31° / 19°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SD: Ko nakon skandala sa Milutinom Đukanovićem nastavi da podržava Abazovićevu vladu, postaje saučesnik u brukanju Crne Gore

Politika

Comments 2

SD: Ko nakon skandala sa Milutinom Đukanovićem nastavi da podržava Abazovićevu vladu, postaje saučesnik u brukanju Crne Gore

Autor: Mia Zeković

  • Viber

Nakon odluke Vlade da na inicijativu premijera Dritana Abazovića predloži jednog od čelnika DF-a Milutina Đukanovića za predsjednika Odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore, najznačajnije kompanije u državi, postaje kristalno jasno ono što od samog starta SD tvrdi: ovako koncipirana manjinska vlada je jedna od najvećih političkih prevara koja je našoj državi u poslednje vrijeme servirana, naveli su u saopštenju iz ove partije.

"Nema više izmotavanja. Ko pristane da nakon ovoga dalje učestvuje u Vladi ili da joj na bilo koji način pruža podršku, postaje saučesnik u brukanju Crne Gore i daljem urušavanju temeljnih vrijednosti za koje smo se prethodnih decenija, svi skupa, teškom mukom izborili", rekli su iz Socijaldemokrata.

Današnja sjednica Vlade je, smatraju, samo potvrdila da je Dritan Abazović Vučićev šegrt koji je odlučio da ovu državu satre do kraja, i da završi ono što je 2020. godine započeo.

"No, SD od Abazovića i njegove Vlade nas ništa ne čudi. Jer Abazović je samo umivenija verzija Milutina Đukanovića, sa istim zadatkom. Milutin je, makar, iskren u svojim namjerama i političku podršku dobija na jasno definisanoj agendi. Abazović, s druge strane, predstavljajući se kao “pomiritelj” Crne Gore i demokrata, za ove 2 godine uspio je više nego Milutin Đukanović i svi funkcioneri Nove srpske demokratije otkako postoje na političkoj sceni Crne Gore", direktni su iz Socijaldemokrata. 

Jednom je Abazović, tvrde, prevario Crnogorce čije glasove sad koristi za realizaciju Vučićevog “srpskog sveta”.

"Nas nije, niti će, baš kao što nas neće natjerati da ćutimo zbog bilo kakve “dubine”. Ova kakofonska družina, na žalost građana, funkcionise upravo onako kako smo najavili: Abazović ustupa državna preduzeća DF-u kao da izdaje ličnu garsonjeru; DF se više ni ne trudi da glumi opoziciju; SNP opošljava Temeljni ugovor i Otvoreni Balkan; a građanske partije tvituju nakon što redovno bivaju preglasavane, dok oni koji ih sve skupa podržavaju…pišu saopštenja. Je li dosta bilo?!", pitaju se iz ove partije.

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

pero

Ako ovo prodje,a i temeljiti ugovor sa popovima srbijanskim,ja više na izbore ne izlazim.Ćaoooo

Onogošt

Abazović se preračunao.Štiti pro srpsku (Rusku)politiku i četničku ideologiju.Najbolje znaju Ulcinjani koliko se može osloniti na njegovu riječ,jedino ako je lični interes u pitanju.Milutin je bar iskren on je četnik i to ne krije isto kao ono zastiđe iz Nikšića.Kovačević ,,uskoro"šubara.