10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đeljošaj: Svako slovo u ugovoru sa Crkvom Srbije opis je djelovanja Popovića i družine

Politika

Tag Gallery
Comments 9

Đeljošaj: Svako slovo u ugovoru sa Crkvom Srbije opis je djelovanja Popovića i družine

Izvor: gradski.me

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Opštine Tuzi i lider Albanske alternative Nik Đeljošaj reagovao je na tekst crnogorskog pisca i predsjednika nezavisnih književnika Milorada Popovića, objavljenog na Gradskom portalu.

Status lidera Albanske alternative na društvenoj mreži Fejsbuk prenosimo integralno:

“Moram poslati javnu poruku Miloradu Popoviću, navodno crnogorskom intelektualcu i predsjedniku Crnogorskog društva nezavisnih književnika (i vlasniku nekoliko profitabilnih izdavačkih kuća), a u vezi njegovih insinuacija da su Albanci samo broj, da nemaju pravo odlučivanja, te da se prilikom odlučivanja u Crnoj Gori treba izopštiti Albance.

Dakako, niko nije našao za shodno da osudi ovakav fašistički ispad!

Ono što je sigurno: poruku smo primili i dobro smo je razumjeli!

Stoga, glasnogovornicima i propagatorima fašističkih ideja (a fašizam je fašizam, bez obzira s koje strane dolazi) u Crnoj Gori, poručujemo, bez rukavica, glasno i jasno:

– tek je počelo, navikavajte se, za građansku i evropsku Crnu Goru koju mi promovišemo ne postoji alternativa i istrajaćemo na ovim vrijednostima, bez obzira na ovakve poruke!

Isto kao što nijesmo bili broj ni u nezavisnosti CG, ni u procesu NATO integracija, nego smo bili odlučni zbog vrijednosti demokratske i građanske Crne Gore.

Današnja verzija ugovora sa SPC je odraz političkog djelovanja Popovića i on i takvi kao on neće pobjeći od odgovornosti!
Svako slovo u ugovoru je opis djelovanja Popovića i takve družine, vaše je djelo ovo, Albanci su vas podržali da imate CPC, nijeste je htjeli, važniji su vam bili eurići, sada plačete i targetirate Albance, jako nisko i nemoralno!

A, šovinizam, ovog puta malo drugačije upakovan, takođe će završiti na istom smetlištu gdje i svi ostali: da vas podsjetim, sve šovinizme smo do sada pobijedili, a najmanji će problem biti nadvisiti ovu pridvorsku šačicu tzv. intelektualaca”, naveo je Đeljošaj.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

mudrac

Nik je umislio da je mudrac a neznaven je do bola. Zastupa čudne političke stavove, podržava Ramov i Vučićev projekat Balkana. I sad mu je Popović fašista? A, može li biti da Niku nije dobro u glavi?

Milena

@gardas Pod nekim zastavama su ubijana djeca i transportovana hladnjacama i tu su njihovi roditelji bili liseni brige kako da ih nahrane ,zato se brine i normalno je da to brine.

Betoven

Loš čovjek ovaj Djeljosaj. Kvarna politika.