30 °

max 31 ° / min 19 °

Srijeda

17.08.

31° / 19°

Četvrtak

18.08.

38° / 22°

Petak

19.08.

40° / 25°

Subota

20.08.

33° / 22°

Nedjelja

21.08.

32° / 20°

Ponedjeljak

22.08.

31° / 20°

Utorak

23.08.

34° / 19°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vulin odgovorio Abazoviću: Samo Crna Gora može da ima Dritana

Izvor: Screenshot Youtube (RTS)

Politika

Comments 10

Vulin odgovorio Abazoviću: Samo Crna Gora može da ima Dritana

Izvor: Danas

Autor: Antena M

  • Viber

„Svako ima pravo na svoje mišljenje, tako ja mislim da nema svaka Vlada Dritana, to može da ima samo Crna Gora“, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.
 
Vulin je dodao i da misli da ne bi valjalo da Crna Gora ima Vulina u Vladi.

„Ako ne znate zašto, pitajte Zvicera, Kavčane, Škaljare. Ne znam ni zašto je nekorektno da poslanici, koji glasaju da su Srbija i Srbi odgovorni za genocid koji nisu počinili, zbog sopstvene bezbjednosti budu zaustavljeni i malo zadržani na granici.

Taman toliko da im se da vremena da se predomisle i vrate nazad, prije nego uprljaju sebe ulaskom u Srbiju, državu genocida koja po njihovom glasanju i izjavama samim svojim postojanjem prijeti Crnoj Gori. Nije zato nekorektno dati priliku uvaženim poslanicima da na granici razmisle da li su im važniji politički principi za koje glasaju ili nekretnine koje posjeduju u Srbiji, na moje veliko iznenađenje svaki put između principa i nekretnina prevagnule su nekretnine“, odgovorio je Vulin crnogorskom premijeru Dritanu Abazoviću.

Upitan zašto se Vlada nije oglašavala nakon izjava Aleksandra Vulina, Abazović je danas, podsjetimo, kazao "da svaka vlada ima svoje Vuline", te da je najbolji odgovor na takve ljude da ih ignorišete.

"Što im više dajemo na značaju biće aktivniji", dodao je on.

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

@@@@

Ovo mi je treci komentar u kratkom vremenskom roku pa mi Admin nece ni jedan pustiti ali moram da citiram Njegosa kad kaze TESKO ZEMLJI KUDA DRITAN I VULIN PRODJU!!!

Milan

Dritan je strani agent na štetu Crne Gore. A ti si Vuline na žalost slika i prilika srpske klerikalne i profašističke hegemonijalne politike.