15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić: Parlamentarna većina od 30. avgusta ponovo zajedno, imaćemo novu vladu

Politika

Comments 11

Mandić: Parlamentarna većina od 30. avgusta ponovo zajedno, imaćemo novu vladu

Autor: Antena M

  • Viber

Donosimo dobru vijest, parlamentarna većina koja je pobijedila 30. avgusta je ponovo zajedno, kazao je novinarima lider Nove Andrija Mandić, nakon današnjeg sastanka predstavnika bivše parlamentarne većine u Skupštini. 

"Postoji parlamentarna većina koja će za rezultat imati i novu vladu CG", kazao je Mandić i najavio da narednih dana "kreću u razgovore koji su vezani za izbor rukovodstva". 

"Stranke koje su učestvovale danas u razgovoru stavile su svoje potpise. Desilo se ono što su mnogi sumnjali da će se desiti...desilo se da smo koristeći jednu dobru atmosferu i prolazeći ono što nas je vezalo tada danas u jednoj predivnoj atmosferi uspjeli da se lako dogovorimo", kazao je Mandić. 

Upitan da li sporazum predviđa kome pripada mjesto premijera, Mandić je kazao novinarima da će o svemu biti obaviješteni. 

Na pitanje da prokomentariše izjavu predsjedavajućeg Evropskog parlamenta za saradnju sa Crnom Gorom Vladimira Bilčika, koji je kazao da Vlada sa DF-om ne bi imala podršku EU, Mandić kaže: 

"Pročitaću samo jedan princip... Princip koji prihvatamo je da ne tražimo ništa bez ono što nam je narod dao 30. avgusta i neće biti uključene partije koje nijesu tada bile u parlamentarnoj većini."

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

Labud Dabanović

Bolje prihvatit i borbu neprestaln nego uživo gledat domaće izrode kako prostiru naše crnogorstvo narodu otrcana srpstva-kao oni,izrodi srpski,što su 5 vjekova prostirali srpstvo pokojnih Srba da ga Turska množi.Evo 2 vijeka kako im je laž postala ponos i čast-odbačili ime Srbijanca za lažne Srbe.

Orwel

@miki kakav crnogorski blok, kakvi jadi, oni čekaju da se ozvaniči prisajedinjenje Srbiji.

montenegrina

Vlada koja je dva puta pala a proizašla iz te većine nebi trebala da ima više nikakvu šansu.Sve ste rekli i pokazali.Uvodjenje Srbije i Rusije na mala vrata neće uspjeti,Crna Gora to neće dozvoliti!Dzaba se trudite kad svi znaju ko ste i za koga radite.Za gradjane ove zemlje sigurno ne!