14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Cetinjska URA odgovorila DPS-u: Nudite mržnju, frustraciju, kriminal i korupciju, zbog toga ste prošlost

Politika

Comments 4

Cetinjska URA odgovorila DPS-u: Nudite mržnju, frustraciju, kriminal i korupciju, zbog toga ste prošlost

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Kako DPS liječi Crnu Goru i Cetinje vidjeli smo u prethodne tri decenije, od ratnih sukoba do propasti privrede, kriminalizacije i korumpiranosti društva pa sve do hibridnog režima, porućuju iz cetinjske URE.

"Saopštenje u kojem na činjenično stanje iz cetinjskog DPS-a odgovaraju mržnjom, frustracijom, zavazda zarobljeni u prošlosti, samo je potvrda da priznaju da nije dobro da građani imaju veće plate, penzije, da imaju bolji standard… Njihova politika se svodi na tome da smatraju da nije dobro da ulice budu sređene i uredne, da lokalna preduzeća budu likvidna a rukovodeći kadar Prijestonice nekorumpiran kao ranije", navode u saopštenju.

Kako dodaju, u toj uvrnutoj logici DPS-a nije dobro da vodovod na Cetinju bude rekonstruisan (što je predviđeno državnim budžetom za 2023.), nije dobro da se gradi žičara Lovćen – Kotor, nije dobro da se Prijestonica razvija kako joj i pripada.

"Za njih su mržnja, kompleksi, frustracije, kriminal, korupcija i prošlost ono što jedino mogu ponuditi Cetnju i Crnoj Gori. Zbog toga su tu đe jesu", zaključuju u saopštenju.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Ranka

Jeli ti Temeljni ugovor budućnost Cetinja nesrećniče. Jeli ti Otvoreni Balkan budućnost Cetinja i Crne Gore maloumnjače..Ti govoriš o DPS-u neobrazovani uličaru sa Budvanskih benzinskih pumpi.

Orlov krs

Sole,vi iz cetinjske URE treba da mucite i ne progovarate,pokazali ste se,a imali ste kad za 2 ipo god.Cime se dicite,rasturanjem Cg po svim savovima! Lijepo je sredjivati ulice,vodovod itd ali u razorenoj drzavi,sto to znaci!?Prihvatili ste Dritanovu izdajnicku politiku,a da glasa nijeste pustili!

Onogošt

Vi ste najveće zlo koje je zadesolo Crnu Goru.DPS vam je noćna mora,ali sa svim svojim manama za vas su institucija.Ovi drugi što su ,,vlast"javno mrze i ruše državu.Vi to radite perfidno i tajno.Ali politički ste sami sebe uništili i stavili tačku na vaše laži i obmanu.Gadite se i svojim biračima.