10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Cetinjska URA odgovorila DPS-u: Nudite mržnju, frustraciju, kriminal i korupciju, zbog toga ste prošlost

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

Milena

Vasa saopstenja kao da pisu ljudi iz popravnog doma,optuzujete DPS za sve i svasta,a sto ste vi uradili za ove 2 god,,konkretno ,Cetinju,vas sef je gradjane zasuo suzavcem i gumenim mecima,tako brutalno,da to odavno nije nigdje vidjeno,sram vas bilo oslobodioci,

Onogošt

Vi ste najveće zlo koje je zadesolo Crnu Goru.DPS vam je noćna mora,ali sa svim svojim manama za vas su institucija.Ovi drugi što su ,,vlast"javno mrze i ruše državu.Vi to radite perfidno i tajno.Ali politički ste sami sebe uništili i stavili tačku na vaše laži i obmanu.Gadite se i svojim biračima.

Orlov krs

Sole,vi iz cetinjske URE treba da mucite i ne progovarate,pokazali ste se,a imali ste kad za 2 ipo god.Cime se dicite,rasturanjem Cg po svim savovima! Lijepo je sredjivati ulice,vodovod itd ali u razorenoj drzavi,sto to znaci!?Prihvatili ste Dritanovu izdajnicku politiku,a da glasa nijeste pustili!

Ranka

Jeli ti Temeljni ugovor budućnost Cetinja nesrećniče. Jeli ti Otvoreni Balkan budućnost Cetinja i Crne Gore maloumnjače..Ti govoriš o DPS-u neobrazovani uličaru sa Budvanskih benzinskih pumpi.