21 °

max 21 ° / min 12 °

Srijeda

15.05.

21° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 15°

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

25° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Damjanović: Na svečanosti u Banjaluci sam bio u lično ime, poštujem suverenitet BiH

Politika

Comments 21

Damjanović: Na svečanosti u Banjaluci sam bio u lično ime, poštujem suverenitet BiH

Izvor: Nova M, Pobjeda

  • Viber

Ministar finansija Aleksandar Damjanović kazao je za Novu M da je na jučerašnjoj svečanosti u Banjaluci povodom dana Republike Srpske, koji je Ustavni sud BIH proglasio neustavnim, boravio u lično ime.

Dodaje i da to ne može izazvati bilo kakve negativne posljedice po spoljnu politiku Crne Gore, a kaže i da na toj svečanoj akademiji nije odlikovan Vladimir Putin, te da se radi o još jednom spinu.

- Na lični poziv predsjednika RS Milorada Dodika bio sam sa kolegom Kovačem na svečanoj akademiji. Mislim da nije bilo brojnih kritika na taj račun, radi se o političkom pozicioniranju i dnevnopolitičkim temama gdje se sve političke pozicije ispunjavaju na taj način - rekao je Damjanović za Novu M.

On je podsjetio i da je kao poslanik Skupštine Crne Gore više puta imao prilike da prisustvuje više svečanosti i da je to propraćeno ćutanjem.

- Šta se promijenilo u odnosu na tada pitanje je za ove "brojne kritičare". Ovo apsolutno ne može da ima posljedice na bilo što. Sami znate da je BiH zemlja kandidat za EU, da je Republika Srpska njen entitet i da je apsolutno poštovanje suvereniteta BiH i oba entiteta od moje strane - poručio je Damjanović.

Komentari (21)

POŠALJI KOMENTAR

CG1

Da imaš, a nemaš, ništa ljudsko i čojsko u sebi, nebi pokušavao da se pravdao lažima, rekao bi jesam i opet ću. Oriznaj da ti genocid nije stran, tj. da genocida nije bilo, reci kao tvoj brat abaz, nijesu stradali muslimani nego neki ljudi. Pi sramoto jedna. Neke su do sad prevari ko si i šta si, sa

pg.tg.

dok si god funkcioner vlade CG ne možeš reći da je lično ...znaš to dobro

Brano Bozovic

Damjanovicu,do sada sam mislio da imas nesto ljudsko,moralno, greska.Stidi se sram te bilo!