16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vlahović Damjanoviću: “Je li, besvakog?”

Politika

Comments 5

Vlahović Damjanoviću: “Je li, besvakog?”

Autor: Portal Antena M

  • Viber

Izjavu ministara finansija Aleksandara Damjanovića koji je kazao da je pristalica ideje da se aktuelna Vlada rekonstruiše od stranaka pobjednica na izborima 2020, reagovao je nekadašnji šef crnogorske diplomatije Miodrag Vlahović i poručio da URA i SNP traže rekonstrukciju kako se ne bi suočili sa izbornim cenzusom.

Damjanović je istakao da ne očekuje vanredne izbore.

"“Je li, besvakog?” Vladu koja je davno smijenjena i koja zbog rupe u Ustavu izigrava tehničku vladu i razvaljuje Crnu Goru, pošto su istekli svi rokovi da se formira nova vlada, sada treba “rekonstruisati”, kako bi URA i SNP izbjegli susret sa g. Cenzusom?", napisao je Vlahović na Tviteru. 

 

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Nije Damjanović pukao nego odrađuje domaći zadatak dobijen u Beogradu! Biće prije da smo mi kojima je stalo do ove države prsli načisto kad sve ovo dozvoljavamo!Odavno je ova obaljena Vlada morala otići,naročito nakon potpisivanja tzv Temeljnog ugovora,a u međuvremenu je bilo i drugih nepočinstava!

Ana

Čega se bojite Damjanović, Abazoviću i SNP? Bojite se izbora. Zašto ne preispitate izbornu volju gradjana. Gradjani su vam rekli da vas ne žele. Ali vi želite da vladate. Podjite na izbore, pa ako budete izabrani, nastavite da vladate. Ali znate da ćete izgubiti na izborima, pa smišljate razna imena