11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vlahović: Nova sramota za Ministarstvo vanjskih poslova

Politika

Comments 2

Vlahović: Nova sramota za Ministarstvo vanjskih poslova

Autor: Antena M

  • Viber

Iz više izvora, inostranih i onih u Ministarstvu vanjskih poslova i Vladi CG, saznajem da otpravnik poslova u Ambasadi CG pri Svetoj Stolici NIJE prisustvovao sahrani počasnog pape Benedikta XVI (5. jan. o.g.), jer je - bio “na odmoru”, objavio je na Tviteru diplomata Miodrag Vlahović.

"Tako je naša ambasada bila jedina iz koje prvi diplomata nije našao za shodno da prisustvuje događaju od najvećeg značaja u Vatikanu. Pošto je bio radni dan (a i da nije!) postojala je apsolutna obaveza da šef diplomatske misije - kad već nije bilo državne delegacije - bude prisutan.

Nema potrebe da se od njega i Ministarstva vanjskih poslova traži dokument kojim mu je odobren “odmor” (u Omanu!) - jer, (ako) tog papira nema, onda otpr. poslova Radulović pravi (težu) povredu radnih obaveza. Osim nove sramote za Ministarstvo vanjskih poslova, u kojem jedan drugi Radulović štiti ovoga iz prethodne rečenice, ovo ukazuje kakve su to “karijerne” dipomate!", naveo je Vlahović.

Kako je dodao, kolege diplomate znaju o čemu se radi i kakvo je skandalozno ponašanje i postupak u pitanju.

"Na adresi na kojoj su i protokolarna pravila i njihovo poštovanje od izuzetnog značaja, neodgovorno ponašanje tog diplomate (“diplomate”) i Ministarstva je nedopustivo", zaključio je Vlahović.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Ante

Posrnulo ministarstvo, sa kadrovima koju sramota za svakog gradjanina Crne Gore. Sramno dobijena zvanja i sinekure. To su takve ,,karijerne’’ diplomate da su dozvolile da im šefuje u jednom trenutku treći sekretarčić i pismonoša. To je ministarstvo koje treba u potpunosti rasformirati.

Acko_Minić

Isto radi i ambasadorka u Italiji, stalno putuje a nikome to ne javlja. Diplomatskim notama se ne obavjestava zemlja prijema o njenim ekskurzijama. Bruka i sramota ko su nam predstavnici!