17 °

max 17 ° / min 11 °

Subota

25.03.

17° / 11°

Nedjelja

26.03.

17° / 9°

Ponedjeljak

27.03.

12° / 6°

Utorak

28.03.

8° / 1°

Srijeda

29.03.

9° / 1°

Četvrtak

30.03.

11° / 3°

Petak

31.03.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vlahović: Nova sramota za Ministarstvo vanjskih poslova

Politika

Comments 2

Vlahović: Nova sramota za Ministarstvo vanjskih poslova

Autor: Antena M

  • Viber

Iz više izvora, inostranih i onih u Ministarstvu vanjskih poslova i Vladi CG, saznajem da otpravnik poslova u Ambasadi CG pri Svetoj Stolici NIJE prisustvovao sahrani počasnog pape Benedikta XVI (5. jan. o.g.), jer je - bio “na odmoru”, objavio je na Tviteru diplomata Miodrag Vlahović.

"Tako je naša ambasada bila jedina iz koje prvi diplomata nije našao za shodno da prisustvuje događaju od najvećeg značaja u Vatikanu. Pošto je bio radni dan (a i da nije!) postojala je apsolutna obaveza da šef diplomatske misije - kad već nije bilo državne delegacije - bude prisutan.

Nema potrebe da se od njega i Ministarstva vanjskih poslova traži dokument kojim mu je odobren “odmor” (u Omanu!) - jer, (ako) tog papira nema, onda otpr. poslova Radulović pravi (težu) povredu radnih obaveza. Osim nove sramote za Ministarstvo vanjskih poslova, u kojem jedan drugi Radulović štiti ovoga iz prethodne rečenice, ovo ukazuje kakve su to “karijerne” dipomate!", naveo je Vlahović.

Kako je dodao, kolege diplomate znaju o čemu se radi i kakvo je skandalozno ponašanje i postupak u pitanju.

"Na adresi na kojoj su i protokolarna pravila i njihovo poštovanje od izuzetnog značaja, neodgovorno ponašanje tog diplomate (“diplomate”) i Ministarstva je nedopustivo", zaključio je Vlahović.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Ante

Posrnulo ministarstvo, sa kadrovima koju sramota za svakog gradjanina Crne Gore. Sramno dobijena zvanja i sinekure. To su takve ,,karijerne’’ diplomate da su dozvolile da im šefuje u jednom trenutku treći sekretarčić i pismonoša. To je ministarstvo koje treba u potpunosti rasformirati.

Acko_Minić

Isto radi i ambasadorka u Italiji, stalno putuje a nikome to ne javlja. Diplomatskim notama se ne obavjestava zemlja prijema o njenim ekskurzijama. Bruka i sramota ko su nam predstavnici!