9 °

max 14 ° / min 9 °

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuković: Ukidanje slobode govora posljednja stepenica za ulazak u pakao

Izvor: DPS

Politika

Comments 7

Vuković: Ukidanje slobode govora posljednja stepenica za ulazak u pakao

Autor: Antena M

  • Viber

Teror nad poslanicom Nelom Savković-Vukčević dopunjava niz nepočinstava ove vlasti kojoj je svaki slobodan čovjek postao teret koga se treba riješiti, napisala je na Tviteru poslanica DPS-a Aleksandra Vuković.

Podsjetimo, Antena M objavila je sinoć da je Savković-Vukčević dobila poziv da se javi u Centar bezbjednosti Podgorica, povodom teksta u medijima u kojem je komentarisala rad Udruženja novinara Crne Gore.

"Kada živimo u državi u kojoj je na vlasti struktura koja podržava agresiju Rusije u Ukrajini, onda je ukidanje slobode govora posljednja stepenica za ulazak u pakao.

Teror nad poslanicom Nelom Savković-Vukčević dopunjava niz nepočinstava ove vlasti kojoj je svaki slobodan čovjek postao teret koga se treba riješiti.

Slava Ukrajini! Sloboda Neli!", navela je Vuković. 

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Cudak cudni99

Kakav god uzas da su nam Karadjordjevici napravili, a tesko je zamisliti grdji no sto je bio, mi kao narod moramo shvatiti da ako mi ne stitimo sebe i svoje interese niko drugi sigurno nece!! A i zasto bi!? Interesi i saveznistva postoje, "bratski" narodi NE POSTOJE!!

BELVEDER

...Moramo se odbraniti jer potomci i pobornici onih koji su 1918. izvršili genocid nad Crnogorcima, ne miruju i 2020. su ponovo "okupirali" i blokirali Crnu Goru. Ne čekajmo da nas ponovo uništavaju, već ih kaznio na izborima i krenimo ka EU! Jer, život je jedan i kratak da bi ga poklanjali bilo kome osim budućnosti svoje đece! SMRT FAŠIZMU! SLAVA UKRAJINI! DA JE VJEČNA CRNA GORA!

BELVEDER

....Sve ovo je dokumentovano i u mnogim svjetskim i crkvenim arhivama čuvano, ali i dugo godina skrivano od Crnogoraca radi očuvanja "bratstva i jedinstva" u socijalističkoj Jugoslaviji. Došlo je vrijeme da mi Crnogorci saznamo našu skrivanu istoriju i da se okrenemo sebi i svojim interesima zarad budućnosti svoje đece!....