11 °

max 11 ° / min 3 °

Utorak

28.03.

11° / 3°

Srijeda

29.03.

10° / 2°

Četvrtak

30.03.

13° / 4°

Petak

31.03.

13° / 6°

Subota

01.04.

13° / 10°

Nedjelja

02.04.

13° / 9°

Ponedjeljak

03.04.

9° / 4°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić: Vlast štiti one koji rade protiv interesa Crne Gore i podržavaju agresiju Rusije na Ukrajinu

Politika

Comments 1

Nikolić: Vlast štiti one koji rade protiv interesa Crne Gore i podržavaju agresiju Rusije na Ukrajinu

Autor: Antena M

  • Viber

Podnesena prijava protiv Nele Savković-Vukčević od strane predsjednika NVO Udruženje novinara Crne Gore i ekspresan poziv policije da se poslanica DPS-a javi u policiju povodom svog jučerašnjeg saopštenja, najbolja je potvrda navoda koje je juče ona iznijela, poručuje poslanik ove partije Miloš Nikolić. 

"Dvije i po godine su u ovoj državi, pod zaštitom Krivokapićeve a poslije i Abazovićeve vlade, oni koji otvoreno djeluju protiv interesa Crne Gore, i ne stide se izdaje sopstvene zemlje, već to promovišu kao svoju vrlinu. Svako ko se usprotivi takvoj nakaradnoj praksi, biva meta ne samo agresivnih šovinista i nacionalista, već i državnih organa. 

Danas je više nego jasno da se vrijednosti koje promoviše ova vlast poklapaju sa agendom NVO Udruženje novinara Crne Gore i njima sličnih i da je za ovu državu poželjno da se podržava agresija Rusije na Ukrajinu, da se slave zločinci, a da rad protiv Crne Gore bude nagrađen.

Slobodarska, građanska, evropska Crne Gora podržava Nelu Savković-Vukčević, jer ono protiv čega se ona juče javno pobunila, svjesna lavine prijetnji i zastrašivanja kojima će biti izložena, bilo je, jeste i biće vazda prezreno u našoj državi", naveo je Nikolić. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

roki

To znaju i ptice na grani. Vi ste ti koji ih trebate naterati da to pokazu pred EU i SAD. Dok se to ne ogolu oni će i dalje da balansiraju. Pogotovi URA , Demokrate i Evropa sad