27 °

max 27 ° / min 17 °

Četvrtak

08.06.

27° / 17°

Petak

09.06.

25° / 16°

Subota

10.06.

24° / 16°

Nedjelja

11.06.

25° / 17°

Ponedjeljak

12.06.

25° / 16°

Utorak

13.06.

25° / 16°

Srijeda

14.06.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marković: Kovačevićev falsifikat kulturnoistorijskog i identitetskog blaga Crne Gore materijal za VDT

Politika

Comments 0

Marković: Kovačevićev falsifikat kulturnoistorijskog i identitetskog blaga Crne Gore materijal za VDT

Autor: Antena M

  • Viber

"Ovo što sada plasira čelnik Opštine Nikšićje podvala i otimanje svega crnogorskog i vrši se kulturni genocid! Ovo treba da prepozna Evropa i SAD i da reaguju! Zloupotrebljen je profil Opštine Nikšić na kome se plasiraju falsifikati preko kojih se vrši otimanje identitetskog i kulturnoistorijskog blaga Crne Gore!", navela je na Tviteru Jelena Marković, odbornica Liberalne partije u Skupštini Opštine Nikšić, reagujući na objavu na zvaničnoj Fejsbuk stranici te Opštine o Grahovcu.

"Ovo je Grahovačka medalja! Na drugoj strani medalje, na naličju piše Danilo I Knjaz Crnogorski - Grahovac maja 1858; CRNOGORCI su izvojevali veliku pobjedu o kojoj su pisale sve evropske zemlje i divile se slobodarskom crnogorskom narodu! 

Nićifor Dučić ovo nije mogao da kaže jer je on priznavao crnogorski narod i Crnogorsku pravoslavnu crkvu. To svako može da provjeri jer na upit Valtazara Bogišica da li Crnohorska crkva zavisi od neke druge crkve on je rekao da NE, samo ima dobre sestrinske odnose sa svim pravoslavnim autokefalnim crkvama. Tako da nijesu istiniti ovi falsifikati koji su isječeni iz neke knjige. Da je sreće ovim bi se pozabavio VDT...", dodaje Marković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR