13 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milatović Popi: Dijalogom sa svima sam pokazao da sam neutralan, nakon izbora nastavljamo razgovore

Politika

Comments 2

Milatović Popi: Dijalogom sa svima sam pokazao da sam neutralan, nakon izbora nastavljamo razgovore

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović primio je šeficu Delegacije Evropske Unije u Crnoj Gori, ambasadorku Oanu Kristinu Popu.

Tema razgovora bio je evropski put Crne Gore, nedavna posjeta Milatovića Briselu i učešće na Samitu Evropske političke zajednice u Moldaviji.

„I ovaj sastanak kao i moj odlazak u Brisel u prvu zvaničnu posjetu u mandatu Predsjednika države simbol su važnosti evropske agende za našu zemlju. Na Samitu u Moldaviji susreo sam se sa više od 30 evropskih lidera gdje sam u razgovorima istakao značaj političkih promjena u Crnoj Gori u cilju ubrzanja pristupnih pregovora“, kazao je Milatović.

On je u razgovoru istakao da su naimenovanja u pravosuđu neophodna zbog čega je i pokrenut dijalog sa predstavnicima političkih subjekata koji učestvuju na predstojećim parlamentarnim izborima.

„Taj proces započeo sam prije izbora kako bih pokazao svoju neutralnost i bio siguran da je dijalog započet sa svim političkim akterima. Pozivu se odazvalo 12 od ukupno 15 izbornih lista koje su pokazale konstruktivan odnos. Odmah nakon izbora nastavićemo taj dijalog jer vjerujem da je jedan od prioriteta upravo izbor nosilaca pravosudnih funkcija u Parlamentu“, poručio je Predsjednik Milatović.

On je kazao da očekuje da parlamentarni izbori koji se održavaju u nedjelju proteknu u mirnoj i demokratskoj atmosferi.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Bajo

Nije se ni o cemu izjasnio . i apsolutno je četničko svetosavski orjentisan . Van svake sumnje. Moze on nesto pricati o EU itd itd , ali cim dodje do izjasnjavanja bice na strani Crkve susjedne drzave .

Anita

Neutralan! I ti misliš da ti je to komplimet. Što se nijesi izjasnio o zastavama za Dan nezavisnosti ili o onim bljuvotinama koje je izjavio predsjednik opštine Pljevlja. Misliš li da se tako vodi država.