7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SDP predao krivičnu prijavu protiv Vraneša: Apelujemo da odmah bude smijenjen

Politika

Comments 3

SDP predao krivičnu prijavu protiv Vraneša: Apelujemo da odmah bude smijenjen

Autor: Antena M

  • Viber

Predstavnici liste "SDP-ZA NAŠU KUĆU" su u 15 sati predali krivičnu prijavu Državnom tužilaštvu protiv predsjednika Opštine Pljevlja Daria Vraneša zbog osnovane sumnje da je javno izložio poruzi državu i njene simbole, a proslavu 21. maja nazvao cirkuskom predstavom.

Ispred zgrade Tužilaštva novinarima se obratio Ivan Vujović koji je kazao da su podnijeli prijavu zbog grubog vrijeđanja države.

"Nikome nećemo dozvoliti da omalovažava državu Crnu Goru. Ovo je samo jedna u nizu akcija koju treba sprovesti. Očekujemo i političku akciju od strane onih koji podržavaju Vraneša i apelujemo da ga odmah smijene jer nije dostojan da obavlja tu funkciju", naveo je Vujović.

Očekuju kaže i od pravosuđa da promptno reaguje kako se slične stvari ne bi dešavale.

"Imamo Demokrate, URA-u i pokret Evropa sad koji podržavaju Vraneša i nismo čuli nikakvu reakciju sa njihove strane. Očekujemo i njihovu reakciju. Vidjećemo da li će njima biti lakše da to urade poslije izbora. Ćutanje je nedopustivo i plašim se da će i nakon izbora njihova reakcija izostati", kazao je on.

Ako se, ističe, ovakva praksa nastavi to će biti razorno za ustavni sistem i državne intetese.

"Pravosuđe je na velikom ispitu da iz korjena sasiječe ovakve antidržavne akcije. Krivičnu prijavu je sastavio pravni tim SDP-a na čelu sa advokatom Bojanom Vujovićem", naveo je. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Drago

" Imamo Demokrate i URA-u i pokret Evropa sad koji podržavaju Vraneša " a imamo i Vas SDP koji podržava takođe Demokrate i URA-u.

DON QUIJOTE

Pojava ljudi kao što je Vraneš je uvod u bezakonje,nasilje i etnonacionalizam.Taj beznačajni lik je samo probni balon budući da se u CG stvorila atmosfera političkog haosa u kome ovi jadni i iskompleksirani ljudski otpaci vide šansu za svoje "zvjezdane trenutke". Ipak,nemojte ga neozbiljno shvatiti

jovo

Nemam iluzije da će ovi pobrojani išta preduzeti protiv otvorenog neprijateljskog djalovaja jadnog Vraneša. Bijeda i jadi, od ovih ugursuza, što su se nalegli, na zmijsko gnjijezdo, da žderu i prijete, a kusaju iz vagana ove države.