23 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stigla zvanična potvrda iz policije: Abazović nije evakuisan sa Top Hill-a, niti ga je ko napao

Politika

Comments 13

Stigla zvanična potvrda iz policije: Abazović nije evakuisan sa Top Hill-a, niti ga je ko napao

Autor: Antena M

  • Viber

Premijer Dritan Abazović tokom noći nije evakuisan iz diskoteke Top Hill, potvrđeno je Anteni M iz policije nakon pisanja medija da se to desilo tokom nastupa Dina Merlina.

"Došlo je do guranja među nekim drugim licima u trenutku dok je Abazović izlazio iz diskoteke. Taj incident nije imao nikakve veze s njim", saopšteno je našem portalu nezvanično iz policije uz isticanje da premijer nije napadnut.

Iz policije su se nekoliko sati nakon objave informacije oglasili zvaničnim saopštenjem i potvrdili pisanje Antene M.

U saopštenju naglašavaju da premijer Dritan Abazović nije napadnut prilikom boravka u jednom ugostiteljskom objektu u Budvi.

"On je bezbjedno, uz prisustvo pripadnika policije koji su angažovani na njegovom ličnom obezbjeđenju, napustio ovaj objekat iz razloga koji nisu vezani za događaj u kojem je došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane nekoliko lica u istom objektu, kada je intervenisalo obezbjeđenje lokala", saopšteno je iz policije.

Došlo je do, kako navode iz Uprave policije, "narušavanja javnog reda i mira od strane nekoliko lica u odnosu na koji događaj su onda i policijski službenici preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti, ovim licima su izdali upozorenje, a onda i naređenje, o šta su se oni oglušili, te su policijski službenici u odnosu na tri lica upotrijebili sprej sa nadražujućim dejstvom."

"Nakon toga lica su dovedena u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Budva, od njih su prikupljena obavještenja na zapisnik i sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se nakon uvida u spise predmeta izjasnio da u radnjama ovih lica nema elemenata krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti. Protiv njih će biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (13)

POŠALJI KOMENTAR

Zejlko K

Postoje snimci..brzo ce na vidjelo.Ako ih bude neko htio objaviti

@@@@

@Djuka ja mislim da kad bi slucajno izletjela istina iz Dritanginih ili adzicevih usta da bi im pozlilo

Djuka

Sad sam gledo vijesti na tv vesti i novinarka junački tvrdi ništa se nije desilo samo je jadni premijer junački utekao onako policija je bacala suzavac bez veze 5auta policijskih pod rotacijom ga je izvodilo, svi mu zvizde i pljuju 100 policajaca angazovano da bi on sluso merlin,ludilo,