26 °

max 35 ° / min 19 °

Subota

27.07.

35° / 19°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

35° / 22°

Srijeda

31.07.

38° / 19°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

37° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nedović saopštila da ne može da shvati da "neko iz opozicije kaže da neće podržati neophodne reforme"

Izvor: RTCG

Politika

Comments 2

Nedović saopštila da ne može da shvati da "neko iz opozicije kaže da neće podržati neophodne reforme"

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanički status koji sam ostvarila na listi PES-a, a na predlog Alternative, jeste obaveza da upravo i dalje zastupam one stavove i ideje zbog kojih sam i prihvatila da budem kandidat za poslanika, saopštila je Jelena Nedović, poslanica Pokreta Evropa sad.

"Naime, program Evropa sad 2, koji će unaprijediti standard povećanjem penzija i plata, kao i odgovorna borba protiv kriminala, jesu teme koje su građanima prioritet. 

Takođe, niti sam prekršila statut, niti odluku Glavnog odbora, jer to Alternativa nema. Na kraju, ono što se vješto izbjegava reći, a to je da nisam ja usamljena u svom stavu podrške u grupi građana bila, već jedan od osnivača Alternative i cijeli podgorički tim je stao uz mene. Imam svoje mišljenje, koje je kompatibilno sa stavom organa PES-a, da Spajiću treba dati šansu u sprovođenju reformi", navodi ona.

Takođe, postojala su, kaže, različita mišljenja i među ljudima koji su me predložili, što je za mene apsolutno razumljivo, iako sam bila meta nekorektnih napada od onih koji misle drugačije. 

"Koliko je potrebno da dobijemo novu Vladu vidimo danas. Svaka vrsta opstrukcije i odugovlačenja, te produženje ove agonije, nije dobro za društvo i procese. 

Ne mogu da shvatim da neko iz opozicije kaže da neće podržati neophodne reforme. A one se odnose na sve građane ove države. 

Moramo zaustaviti odliv mladih ljudi i stvoriti uslove da se vraćaju, a i da ostaju. 

Ovdje se radi o opštem interesu. I kod mene je prelomio opšti interes, a ne interes pojedinaca ili grupe. Od reformi koji planira ova Vlada, svima nama će biti bolje. Duboko vjerujem u to. Šansa se mora dati. Na kraju, imamo izbore za četiri godine. Neka građani presude, podrže ili kazne", zaključila je Nedović.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Bajo

Jedino sa cim je vas program kompatibilan je DPS . A vi necete sa njima nego ocekujete da vam u provodjenju programa pomaze Vučićeva ekipa ciji je jedini cilj zaustaviti CG. I onda vam krivi drugi a odlucujete - VI . Prema tome Nedovicka rijesenje je u vadim rukama . pa se vi vidite.

Sanja

I niko od silnih takozvanih nevladinih a politickih organizacija kao sto je alternativa, nije podnio krivicnu prijavu protiv ove osobe koja je javno sirila nacionalnu mrznju prema Bosnjacima?! Sram vas bilo sve!