24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nenezić: Važno nastaviti kampanju bojkota, imamo najavu o odgađanju popisa

Politika

Comments 0

Nenezić: Važno nastaviti kampanju bojkota, imamo najavu o odgađanju popisa

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanik Socijaldemokrata Branislav Nenezić kaže da izjava mandatara Spajića da je popis stanovništva neophodno odložiti predstavlja pobjedu svih onih koji se iskreno i istinski bore za građansku Crnu Goru.

"Ovo je pobjeda svih nas koji smo uvidjeli prevaru koja nam je pripremana od 1. do 15. novembra. Poslali smo veoma jasnu poruku da građanska Crna Gora ne uzmiče ni pred kim i da građanska Crna Gora pobjeđuje!"

Svi argumenti koje smo u prethodnom periodu prezentovali, a koje ni naši najljući politički protivnici nijesu mogli opovrgnuti ili polemisati sa njima, doveli su novu parlamentarnu većinu u situaciju da prihvate naš zahtjev da se popis stanovništva odloži", kazao je Nenezić.

Sa druge strane, poručuje da će se sa kampanjom o bojkotu popisa stanovništva nastaviti.

"U ovom trenutku imamo samo najavu u medijima mandatara Vlade koja još uvijek nije izabrana, da će njegova vlada, kada se izabere, a ja bih dodao i ako se izabere, odložiti popis stanovništva. Zbog toga je od velikog značaja da kampanju bojkota popisa nastavimo i da na bojkot budemo spremni sve do onog trenutka dok uredba Vlade kojom će se popis odložiti ne bude formalno usvojena.

Pokazali smo da zajedno možemo mnogo i sad je vrijeme da istim tempom i istom snagom nastavimo dalje. Pobijediće evropska, građanska Crna Gora", zaključio je Nenezić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR