10 °

max 16 ° / min 10 °

Ponedjeljak

26.02.

16° / 10°

Utorak

27.02.

15° / 11°

Srijeda

28.02.

18° / 11°

Četvrtak

29.02.

17° / 12°

Petak

01.03.

16° / 11°

Subota

02.03.

13° / 11°

Nedjelja

03.03.

13° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Bar: Zahvaljujući nama nametnuti uslovi kontrole popisa, partijski izbori će demonstrirati koheziju i snagu DPS-a

Politika

Comments 0

DPS Bar: Zahvaljujući nama nametnuti uslovi kontrole popisa, partijski izbori će demonstrirati koheziju i snagu DPS-a

Autor: Antena M

  • Viber

Sinoć su u Baru održane sjednice Opštinskog i Izvršnog odbora partije, na kojima su razmatrane aktuelne društveno-političke teme i status pripremnih aktivnosti za unutarpartijske izbore, navodi se u saopštenju opštinskog odbora DPS Bar. 

Govoreći o popisu, kao trenutno najaktuelnijoj temi, v.d. predsjednika DPS Crne Gore i koordinator za Bar, Danijel Živković je saopštio da je Demokratska partija socijalista još jednom pokazala svoju političku principijelnost i odlučnost da brani postulate demokratije u Crnoj Gori, koliko god se neki trudili da ih obesmisle. 

Živković je posebno istakao da su zahvaljujući Demokratskoj partiji socijalista obezbijeđene mogućnosti pune kontrole procesa u okvirima Crne Gore. 

“Pokazali smo da, kada za to postoje politička svijest i spremnost, u svojoj kući možemo dogovoriti sve i afirmisati vrijednosti za koje se i zalažemo, a to su multikulturalnost, multietničnost i multikonfesionalnost. Bar je to pokazivao vjekovima i tako će se pokazati i na popisu, jer vrijednosti na kojima počiva Bar, počiva i Crna Gora”, kazao je Živković. 

Na sjednicama je bilo riječi i o nastupajućim unutarpartijskim izborima. 

“Partijski izbori se bliže i to je prilika koju ćemo iskoristiti da predstavimo novu strategiju, pokažemo koheziju i pripremimo se za vrlo izvjesne političke promjene koje ćemo predvoditi, stvarajući evropsku Crnu Goru”, saopštio je Živković u obraćanju članovima barskog odbora. 

Uz osvrt na aktuelna politička pitanja, na sjednici je zaključeno da Demokratska partija socijalista danas jeste i biće zdrava politička porodica u Crnoj Gori. 

“Ako je neko učinio nešto negativno, ako je bilo loših praksi iz prethodnog perioda, svako je danas dovoljno odgovoran da podnese odgovornost. Nekoga će u tome ohrabriti institucije, nekoga lična savjest, a nekoga kuloari. Svakoga po zasluzi”, kazao je v.d. predsjednika Partije u okviru diskusije o nastupajućim izborima. 

“Mi smo danas ovdje i spremni smo da ponesemo odgovornost čuvanja i vođenja države za bolji život svih građana Crne Gore”, zaključio je Živković, a članovi Opštinskog i Izvršnog odbora DPS Bar su nepodijeljeno iskazali punu podršku ovom stavu, navodi se u saopštenju.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR