16 °

max 16 ° / min 11 °

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić: Knežević se sveo na Vladimira Jokovića i pogazio sve principe pa svoju frustraciju projektuje na DPS

Izvor: DPS

Politika

Comments 0

Nikolić: Knežević se sveo na Vladimira Jokovića i pogazio sve principe pa svoju frustraciju projektuje na DPS

Autor: Antena M

  • Viber

Lider DNP-a Milan Knežević poniženo je podvio rep pred Milojkom Spajićem kada je morao da manjinski podrži Vladu pa sada svoju frustraciju projektuje na Demokratsku partiju socijalista, poručuje Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista. 

"Mjesecima su trajali pregovori o Vladi dok je Knežević prijetio da će, ako treba – leba i luka ali sa narodom, i da neće pristati na podršku Vladi ako ne dobije u njoj adekvatan broj mjesta proporcionalan izbornom rezultatu.

Grmio je Knežević kako neće izdati izbornu volju i principe na kojima je dobio podršku građana i da neće glasovi koje je on dobio vrijeđeti manje od onih koji su podržali PES ili Demokrate", navodi Nikolić.

Kako kaže, u finalu pregovora Knežević ne da nije dobio mjesta u Vladi, nego je ostao i bez mjesta predsjednika Odbora za bezbjednost koje mu je pripadalo u prošlom mandatu.

"Time je Knežević još jednom pokazao da se zapravo ne pita apsolutna ništa u svom političkom djelovanju i da isključivo zavisi od odluka koje donose Beograd i Andrija Mandić. Baš kao i onda kada je prijetio da će izaći iz Vlade ukoliko se popis odloži ili da neće glasati VDT-a Markovića ukoliko se ne oglasi o slučaju ,,državni udar”. Kneževićeva politička riječ, dakle, odavno ne vrijedi ništa te očigledno svjestan činjenice da se sveo na predmet sprdnje poput Vladimira Jokovića svoju političku frustraciju projektuje na Demokratsku partiju socijalista.

Na kraju, da Vas rasteretimo gospodine Kneževiću – za razliku od Vas i Vaše partije Demokratska partija socijalista ima političke principe i platformu od koje ne odustaje i nećemo je kao Vi prodati za par funkcija i mjesta po dubini. A Vi svoje političke frustracije liječite prema Vašim koalicionim partnerima, ako imate petlje za to", poručio je Nikolić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR