27 °

max 27 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

27° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alijansa žena DPS: Pokušaji zastrašivanja i zatiranja našeg glasa neće uspjeti

Politika

Comments 0

Alijansa žena DPS: Pokušaji zastrašivanja i zatiranja našeg glasa neće uspjeti

Autor: Antena M

  • Viber

Krivične prijave protiv poslanica Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore, Aleksandre Vuković Kuč i Sonje Milatović, kao i predsjednika Kluba odbornika Demokratske partije socijalista u Skupštini opštine Nikšić, Borisa Muratovića, od strane predsjednika ove opštine, Marka Kovačevića, rezultat su koordinisanog djelovanja režima koji ima za cilj da ućutka opozicione glasove i koji dovoljno i jasno govori o karakteru ove vlasti i vladajuće većine, saopštila je Alijansa žena DPS. 
 
"S ozbirom na to da je autor prijave podnio u kukavičkom maniru, ne učinivši ih javnim, kao i s obzirom na to da detalji tih prijava još nijesu poznati, sa sigurnošću možemo reći da imaju veze sa političkom aktivnošću naših poslanica i funkcionera", navode u saopštenju. 

Ovaj potez je, dodaju, čist politički napad, sa posebnim akcentom na zastrašivanje i zatiranje ženskog glasa u politici. 

"Stoga, ovom prilikom poručujemo im, fašističko djelovanje većine, nas nije uplašilo, neće nas uplašiti i svakako neće zaustaviti u našem zagovaranju i daljim aktivnostima", zaključuju u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR