34 °

max 34 ° / min 22 °

Nedjelja

23.06.

34° / 22°

Ponedjeljak

24.06.

31° / 20°

Utorak

25.06.

31° / 20°

Srijeda

26.06.

33° / 22°

Četvrtak

27.06.

30° / 20°

Petak

28.06.

31° / 20°

Subota

29.06.

32° / 21°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokratska CG: Odbranićemo načelo zakonitosti i u slučaju nezakonitog izbora Aleksandra Radovića

Politika

Comments 1

Demokratska CG: Odbranićemo načelo zakonitosti i u slučaju nezakonitog izbora Aleksandra Radovića

Autor: Antena M

  • Viber

Ono što smo tvrdili u avgustu prošle godine, danas je potvrdio i Upravni sud. Predsjednik Skupštine opštine Zeta i funkcioner Demokrata Luka Krstović nezakonito je smijenjen sa mjesta predsjednika lokalnog parlamenta Zete, saopštile su Demokrate. 

"Današnje poništenje Odluke o smjeni Krstovića, donijeto od strane onog pred kim Demokrate jedino traže pravdu, a to su nadležne sudske instance, potvrda je beskompromisne borbe Demokrata za poštovanje pravnog sistema države i svakog zakona, bez obzira da li se on nekom političkom subjektu na lokalnom ili državnom nivou dopada ili ne. Jer poštovanje zakona i propisanih procedura ne poznaje i ne smije poznavati nečije ukuse i političke ciljeve", navode u saopštenju.

Kako dodaju, nakon poništenja odluke o nezakonitom izboru Ivana Vukovića za gradonačelnika Podgorice od strane Upravnog suda, a po tužbi Demokrata, zatim nakon današnjeg poništenja Odluke o smjeni Krstovića, jasno je zaključiti da će Demokrate načelo zakonitosti odbraniti i u slučaju nezakonitog izbora Aleksandra Radovića za VD direktora Uprave policije.

"Na braniku zakona i pravnog poretka stojimo i u opoziciji, ali i kad preuzmemo vlast, jer time preuzimamo odgovornost da nećemo ponavljati stare prakse i greške naših prethodnika.

Naš primjer trebaju slijediti i svi ostali konstituenti vlasti na državnom i lokalnom nivou, kako ceh ovakvih nezakonitih odluka ne bi plaćali građani Crne Gore", zaključuju u saopštenju. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

roki

Sad kada vama ide u prilog? A cesto zaobidjete zakon, vagate kad vama valja? Najjadniji ste u citavoj CG.