19 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić: Stanovnici pravoslavne vjeroispovijesti sa pripadnicima drugih vjerskih zajednica - mozaik koji krasi našu zemlju

Politika

Tag Video
Comments 0

Mandić: Stanovnici pravoslavne vjeroispovijesti sa pripadnicima drugih vjerskih zajednica - mozaik koji krasi našu zemlju

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić razgovarao je danas sa delegacijom Interparlamentarne Skupštine Pravoslavlja čiji član je i naša zemlja, naveli su iz Skupštine. 

"Predsjednik Mandić je prije svega delegaciji poželio dobrodošlicu u Crnu Goru, ističući zadovoljstvo povodom današnjeg susreta. Predsjednik Skupštine je istakao da je većina stanovnika Crne Gore pravoslavne vjeroispovijesti i da oni zajedno sa pripadnicima drugih vjerskih zajednica čine skladnu zajednicu i mozaik koji krasi našu zemlju. 

Generalni sekretar Interparlamentarne Skupštine Pravoslavlja Maximos Charakopoulos se u ime delegacije zahvalio predsjedniku Mandiću na prijemu, dodajući da njihovu organizaciju čine predstavnici parlamenata 25 zemalja članica i da je cilj organizacije promovisanje hrišćanske, ali i kuluturološke dimenzije Pravoslavlja i razvoj dijaloga sa drugim monoteističkim religijama.

U tom kontekstu, generalni sekretar je iskazao želju da Skupština Crne Gore, kao zvanični predstavnik države članice, imenuje svoju zvaničnu delegaciju za predstojeću Sjednicu Skupštine Pravoslavlja", piše u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR