19 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Jakić: Vlada hoće na silu da preuzme vlast, ovo nema ni u Kolumbiji! Petrušić iz Odbora povjerenika godinu i po opstruirao izbore

Politika

Comments 4

Jakić: Vlada hoće na silu da preuzme vlast, ovo nema ni u Kolumbiji! Petrušić iz Odbora povjerenika godinu i po opstruirao izbore

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić, u izjavi za portal Antena M, kazao je da je za odluku o uvođenju prinudne uprave u opštini, na čijem je čelu, saznao iz medija. 

"Izgleda da Vlada na silu hoće to da završi.  Sve što je bilo u pravnom sistemu mi smo preduzeli. Ovo je neviđeno šta se radi, vidjeli smo da je vlada u petak povukla odluku. Da je naša odluka objavljena u Službenom listu. Da je odluku razmatrao predsjednik države. Ovo je da oni pokažu da na silu mogu da preuzmu vlast u Šavniku, bez ikakvog pravnog utemeljenja", kaže Jakić.

"Uvoditi prinudnu upravu skupštini koja je raspuštena, to je nonsens", ocjenjuje Jakić za naš portal.

Jakić ukazuje da je Miljan Petrušić, koji je dio Odbora povjerenika naimenovanog od Vlade, osoba koja je opstruirala izbore godinu i po.

"To je čovjek koji nije ispoštovao nijedno od 120 izvršnih rješenja DIK. To su ljudi koji direktno treba da upravljaju našom opštinom, iz partija političke konkurencije. Mislim da vam je sve jasno, to nema ni u Kolumbiji", zaključuje Jakić.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

sičija

Nemojte im dozvoliti, gospodine Jakiću! Mandić se po nalogu "bori za Šavnik" da od njega napravi poveznicu za konačno rasturanje Crne Gore. A Šavnik je ponosan grad mnogih crnogorskih patriota, grad čestitog profesora Radoja Radojevića, Crnogorca koji je životom branio crnogorsku čast i obraz.

ovo_je_van_pameti

Spajić nam silom otima Šavnik. Ovo je ispod svih moralnih i zakonskih normi. Umjesto da Država OMOGUĆI da se DOVRŠI IZBORNI PROCES U ŠAVNIKU, državna vlast uvodi prinudno upravljanje iako je kriva za nedovršavanje izbornog procesa. Ovo ne smijemo dozvoliti !!!

Nikola

Spajić i vlada su skup nesojske fukare koja nastavlja stopama Abazovića Ovo ulica samo rješava inače odosmo u popovsko četničke torove