Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vujović: Spajić da nađe rješenje za Šavnik

Politika

Comments 1

Vujović: Spajić da nađe rješenje za Šavnik

Autor: Antena M

  • Viber

Izlazak opozicije iz Odbora za izbornu reformu bio bi legitiman nakon najave Mandićevog scenarija za Šavnik, ocijenio je predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović.

Komentarišući dešavanja povodom situacije u Šavniku, Vujović je rekao da predsjednik države i naši ino partneri opravdano traže da se izbori u toj opštini završe.

“Zato, Spajić da ne slijedi Mandića, već da nađe kompromis za Šavnik. Jun i IBAR su blizu”, poručio je Vujović na mreži X.

Demokratska partija socijalista (DPS) poručila je da će izaći iz tog skupštinskog tijela ukoliko premijer Milojko Spajić ne povuče odluku o uvođenju prinudne uprave u Šavniku i ne nađu rješenje uz dogovor.

I iz GP URA najavljuju da će ubrzo zauzeti stav po pitanju učešća u Odboru, jer kako kažu ne žele da simuliraju reforme.
 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

miki

Gospodine Vujoviću zadnja je ura pokrenite nešto dosta je nadanja, nadanje je ludom radovanje, a crnogorci tvrdim da nijesu ludi. na noge lagane ka što su nam pretci donijeli državu, nedajte je četnicima e vam heroji u grob neće oprostiti. ustaj crnogorski narode ako te ima.