Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kalezić: Vanredni izbori do kraja godine, Milatović proizvod ruskih službi

Politika

Comments 1

Kalezić: Vanredni izbori do kraja godine, Milatović proizvod ruskih službi

Izvor: A plus

Autor: Antena M

  • Viber

Vanredni parlamentarni izbori desiće se do kraja godine, a premijer Milojko Spajić će se truditi da odlaže rekonstrukciju Vlade koliko duže može, ocjenjuje trenutnu političku situaciju u Crnoj Gori analitičar i politikolog Danilo Kalezić.

 Kalezić je u emisiji “Klub A plus” kazao da Spajić treba da napravi rekonstruisanu Vladu od onih struktura koje su Crnu Goru uvele u NATO.

 “Spajić se kiti tuđim perjem”, smatra Kalezić i ocjenjuje da u Briselu i Vašingtonu vlada velika zabrinutost za Crnu Goru.

 “Zato se sa diplomatskom kampanjom pokušava obezbjediti stabilnost u Evropskoj uniji kako bi se Crna Gora zaštitila od uticaja i prijetnji. Kao što možete da vidite, pohvale od evropskih parlamentaraca idu personalizovano samo na račun Spajića”, navodi Kalezić.

 Komentarišući odnose u parlamentarnoj većini, Kalezić kaže da se Crna Gora nalazi u specifičnom političkom momentu, a da je evidentno da su Demokrate poprilično oslabile.

 “Rekonstrukcija se polako odlaže. Ideali 30. avgusta doveli su do toga da je na djelu opšte rasulo u crnogorskim institucijama. Izbori u šavniku oslikavaju sve. Na Vladi se mimo zakona smjenjuju i imenuju direktori Uprave policije, a na dnevnom nivou imamo intervencije sudske grane vlasti”, kazao je Kalezić.

 Komentaišući  političko djelovanje predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića, Kalezić je ocijenio da je Milatović proizvod obavještajnih struktura Srbije i Rusije.

 “Ne treba mi dokaz za to, dovoljno je da pratim njegovo političko djelovanje. Ruske i srpske službe su premrežile Crnu Goru, a uticaj Zapada se predimenzionira”, zaključio je on.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Alexa

I treba da budu izbori 38 000 gradjana CG je na biro rada,a vlada dozvoljava i izdaje Hiljade radnih dozvola strancima.I dalje rade penzioneri i pored povecanja penzija,(voze autobuse ,obezbjedjuju objekte)A vi nezaposleni mladi ove države,vi sjedite ili napustajte svoju domovinu.