12 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 12°

Četvrtak

09.05.

18° / 13°

Petak

10.05.

19° / 12°

Subota

11.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uoči izbora u Budvi i Andrijevici MUP otvorio novu mejl adresu

Politika

Comments 0

Uoči izbora u Budvi i Andrijevici MUP otvorio novu mejl adresu

Autor: Antena M

  • Viber

Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu [email protected].

"Slanjem upita na navedenu e-mail adresu, građani, kao i zainteresovana javnost, biće u prilici da postave pitanja vezana za vođenje biračkog spiska, kao i sprovođenje izbornog procesa u dijelu koji je u nadležnosti ovog Ministarstva", saopšteno je iz MUP-a.

Takođe, ističu, da će građani putem navedene e-mail adrese moći da prijave eventualne nepravilnosti vezane za vođenje biračkog spiska, odnosno izbornog procesa u dijelu nadležnosti ovog Ministarstva, a povodom raspisanih lokalnih izbora u opštini Budva i opštini Andrijevica.

"Upite na e-mail adresu, kao i eventulne prigovore, a povodom raspisanih lokalnih izbora u opštini Budva građani i zainteresovana javnost mogu na opisani način dostavljati do dana zaključenja biračkog spiska koji se vodi za opštinu Budva, odnosno do 15. maja 2024. godine, dok upite i prigovore vezane za lokalne izbore u opštini Andrijevica, mogu dostavljati do dana zaključenja biračkog spiska koji se vodi za opštinu Andrijevica, odnosno do 22. maja 2024. godine", navode u saopštenju.

Napominju da će nakon zaključenja biračkog spiska, a shodno dosadašnjoj praksi, građanima biti dostupan „Call-centar“, odnosno jedinstveni broj 19820 koji je besplatan za sve korisnike mobilne i fiksne telefonije u Crnoj Gori.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova na ovaj način uvodi još jedan kontrolni mehanizam, u cilju transparentnog postupanja ovog Ministarstva u sprovođenju izbornog procesa, stvarajući preduslov za povećanje povjerenja građana i javnosti u izborni proces", zaključuju u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR