22 °

max 25 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

22° / 13°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Spajić: Srbi nijesu genocidan narod

Politika

Comments 2

Spajić: Srbi nijesu genocidan narod

Autor: Antena M

  • Viber

Za nas Srbi nijesu i ne mogu biti genocidan narod. To i ne postoji. Nijedan narod nije genocidan, poručio je premijer Milojko Spajić u objavi na društvenoj mreži X.

Spajić je istakao da na temelju predloženih amandmanana Rezoluciju UN-a o genocidu u Srebrenici niko ne može reći da Crna Gora osuđuje srpski narod, Srbiju ili Republiku Srpsku.

“Srbi u Crnoj Gori čine značajan procenat našeg stanovništa i to nikada ne smijemo zanemariti. Za nas Srbi nijesu i ne mogu biti genocidan narod. To i ne postoji. Nijedan narod nije genocidan”, ističe se u objavi.

Premijer zaključuje da samo radom i rezultatima kakvi su naši – Evropskoj uniji dokazujemo da se vrijedi boriti za Crnu Goru, za Zapadni Balkan i bolje sjutra svih naroda koji žive na ovim prostorima.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

jovan

Radom se treba dokazivati, tako je gospodine. I niko ne tereti Srbe kao cjelinu, ali, oni bi trebali da osude, a ne da slave Srbe, zločince. Promijenili su i himnu. Umjesto: "srpskog kralja pjevaju: "srpske zemlje". Nema sreće u narod koji hoće tuđe. Izgubiće svoje.

Tara

Bogami jesu..ito su se izivljavali i pricali po CG..koliko su muslimana i albanaca poubijali--a drugo..Ratka Mladica..jos uvijek slave..a i ulice po BG..okicene su njegovim imenom..