16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Grupa građana Saša Mijović – Pobjednik od riječi predala listu

Politika

Comments 0

Grupa građana Saša Mijović – Pobjednik od riječi predala listu

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Grupa građana Saša Mijović – Pobjednik od riječi predala je Opštinskoj izbornoj komisiji Glavnog grada Podgorice  kandidaturu sa potpisima podrške građana i odborničku listu.

Mijović navodi da su vlast i opozicija nezainteresovani da rješavaju egzistecijalna pitanja građana.

"Mi kao nezavisna grupa građana, poštenih, časnih, u svom dosadašnjem radu dokazanih pojedinaca, ne pristajemo da budemo nijemi posmatrači propadanja i uništavanja građana i grada, već želimo da se usprotivimo, kažemo NE daljem uništavanju i propadanju. Želimo da budemo glas naroda, na usluzi građanima i njihov servis. Nećemo se baviti visokom politikom i globalnim pitanjima.

Bavićemo se rješavanjem pitanja i osnovnih potreba građana Podgorice, rješavanjem njihovih egzistencijalnih pitanja. Želimo da započnemo promjene sa lokalnog nivoa, napravimo konkretno poboljšanje i promjenu koju će narod osjetiti, a ne kao do sada, od izbora do izbora da dobijaju nova neispunjena obećanja, a životni standard da im je sve gori i gori", kazao je Mijović.

U grupi su, nadalje naglašava, razočarani i nezadovoljni učincima opozicije i vlasti.

"Za 30 godina koliko traje ovakva vlast i ovakva opozicija, gdje svi igraju na jednoj istoj političkoj sceni, narod je neinformisan i isključen iz svih bitnih planova i odluka koje ga se direktno tiču, a donose se iza zatvorenih vrata: monopol Elektrodistribucije (trećinu plate dajemo za račune za struju), penzioneri daju po pola penzije za ljekove u apotekama, plaćaju participacije za preglede, iako im je čitav radni vijek odvajano od plata za zdravstvenu zaštitu, a svi zajedno vraćamo zelenaške kredite koje smo podizali u bankama da bi se prehranili i porodicama omogućili osnovne stvari, nameti građanima kroz visoke račune za vodu, komunalije, zbog kojih su došli do ivice gladi, loše bezbjedonosne strukture, politika naplate koja je dovela do 700 miliona eura nenaplativih poreskih dugova, nedostatak infrastrukturnih i drugih kulturnih sadržaja koje jedan glavni grad treba da ima.

Sve ono što će biti u fokusu našeg rada na nivou Glavnog grada, plana razvoja grada, detaljno je sadržano u planu i ciljevima koje ćemo u toku kampanje predstavljati svakodnevno građankama i građanima Podgorice", zaključio je Mijović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR