23 °

max 31 ° / min 19 °

Nedjelja

20.09.

31° / 19°

Ponedjeljak

21.09.

30° / 19°

Utorak

22.09.

26° / 20°

Srijeda

23.09.

25° / 21°

Četvrtak

24.09.

26° / 21°

Petak

25.09.

25° / 22°

Subota

26.09.

24° / 20°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Slabi karakteri: Tri horoskopska znaka koja lako odustaju

Mozaik

Comments 0

Izvor: superzenab92.net

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Slabi karakteri: Tri horoskopska znaka koja lako odustaju

I dok su nečija snaga volje i upornost vrijedni divljenja, ovi horoskopski znakovi aplaudiranje na svoj račun rijetko čuju.

Vaga

Vage vole da žive u svojoj zoni komfora. Svako izlaženje iz nje njima se nimalo ne dopada, stoga su sklone vrlo brzo da odustaju od svega novog što započnu. Ponekad će radije da se zadrže na poslu koji im donosi manje, a koji rade već automatski, nego da napreduju u nekim novim izazovima koji će od njih iziskivati trud i predanost.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca često su prilično neozbiljne. Ako ih nešto ne zabavlja, one će od toga bez ikakve griže savjesti da odustanu. Zbog svog vedrog i simpatičnog duha skloni su nagovaranju drugih osoba da obave njihov posao umjesto njih što smatraju svojevrsnim uspjehom jer nijesu morali da se trude, nego su mogli da se bave nečim što im je interesantnije.

Ribe

Iako na početku budu izuzetno zainteresovane za neku odluku, cilj ili projekat, kada vide da stvari nijesu baš tako jednostavne razočaraju se i odustanu. Ribe imaju izuzetno slabu snagu volje i teško im je da budu dosljedne u bilo čemu. Uspješne Ribe su vrlo vjerovatno one koje su iza sebe imale podršku jednog od znakova čija je snaga volje dovoljna i za dvoje, poput Lavova, Vodolija ili Bikova.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR