25 °

max 26 ° / min 17 °

Ponedjeljak

25.05.

26° / 17°

Utorak

26.05.

22° / 13°

Srijeda

27.05.

24° / 11°

Četvrtak

28.05.

25° / 14°

Petak

29.05.

22° / 14°

Subota

30.05.

22° / 14°

Nedjelja

31.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Doktor maskiran u Džokera otišao na žurku, pa hitno pozvan u porodilište

Mozaik

Tag Gallery
Comments 1

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Doktor maskiran u Džokera otišao na žurku, pa hitno pozvan u porodilište

Ljekari su uvijek u stanju pripravnosti, a priča ginekologa koji se za Noć vještica maskirao u Džokera i otišao na žurku, a onda je hitno pozvan u porodilište to i dokazuje.

Ginekolog Pol Lokus se za Noć vještica spremao dugo i radovao se partijanju, a onda je usred žurke primio poziv.

Njegova pacijentkinja je dobila kontrakcije pa je odjurio u bolnicu. Kad je u kostimu Džokera ušetao u porođajnu salu ne bi li se javio trudnici koja ga je čekala, i najavio da će se presvući i pripremiti za porođaj, ona ga je zaustavila.

Rekla mu je ne mora da skida kostim. Budući roditelji su zaključili da će priča kako je njihovo dijete stiglo na svijet biti još nevjerovatnija porođaj obavi Džoker, piše Index.hr.

Džastin i Britani Self su bebu očekivali 5. novembra, ali porođaj je počeo ranije. Za većinu parova ovakav porođaj bi bio noćna mora, ali ovaj par kaže da im je kostim pomogao da bar malo skrenu fokus. Ginekolog je čak imitirao i Džokerov glas što ih je u nekoliko navrata zasmijalo.

Bizarne fotografije porođaja su jako brzo postale viralne, a ginekolog je roditeljima uručio i čestitku koju je potpisao sa doktor Džoker.

"Tu je moja žena koja gleda u doktora Džokera dok se rađa naša beba - kakav prizor! Držao sam je za nogu i napravio fotk",  rekao je tata Džastin Self. Mala Ouklin se rodila u osam uveče, a porođaj je protekao bez ikakvih komplikacija.

"Mračnim vitezom", drugim dijelom trilogije o Betmenu u režiji Kristofera Nolana zauvijek je promijenjeno lice filmova o superherojima koji su postali mračniji, slojevitiji i ozbiljiniji.

O filmu se i prije premijere naširoko pisalo zbog tragične smrti Hita Ledžera januara 2008, kada su krenule i glasine da je ulogu shvatio toliko ozbiljno da ga je uništila, što su kasnije demantovali i članovi porodice i prijatelji.

Neke od "dokaza" za to koliko je Ledžeru priprema uloge bila mučna, nudi i dokumentarac "Heath Ledger: Too Young To Die", koji je, između ostalog, otkrio dnevnik koji je Ledžer vodio pripremajući se za ulogu.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Mne

U CG se zborilo uvijek Festa..Al ste nam donijeli nove rijeci...