13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pet znakova da ste u društvu energetskih vampira

Izvor: Foto: Screenshot

Mozaik

Comments 0

Pet znakova da ste u društvu energetskih vampira

Izvor: Nezavisne novine

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Primjećujete da se osjećate letargično.

Obuzeo vas je osjećaj "svejednosti" i imate utisak da više nemate volje ni za čim. Ako isključimo depresiju kao faktor, onda je vrijeme da promijenite vaše okruženje.

Čak i ako na poslu koji radite bivate primorani da provodite vrijeme sa pojedinim ljudima sa kojima ne dijelite istu energetsku auru, makar to možete uraditi u privatnoj režiji i životu. Jednostavno toksične ljude amputirajte, a znak da ih imate u svojoj blizini su sljedeći simptomi:

1. Hvatate se u situaciji kada vam neko priča nešto, a misli vam lutaju na drugu stranu, osjećate se umorno, a tema vas uopšte ne zanima. Štaviše, poslije takvog razgovora osjećate jedino potrebu za krevetom.

2. Kada ste u društvu, obično se vaša tema nađe posljednja na listi, ako uopšte dođe na red. Vašem sagovorniku je bitno da iznese svoje životne događaje, vi ste nebitni, tako ćete se prazno osketiti i poslije razgovora.

3. Negativni ljudi koji sve gledaju s one najcrnje strane, istinski vam nijesu potrebi u okruženju. Čak i da jeste sve tako crno, nada i optimizam će vam dati volje da nastavite dalje.

4. Imate volju da se otuđite i postanete asocijalni. Ovo je alarm da vam okruženje ne prija i apel vašoj duši da upoznate neke nove ljude i pustite ih u život. Dajte šansu novim iskustvima, nijesu svi tako bezlični i dosadni.

5. Stalno ste meta kritika drugih. Lako vas je osuđivati jer se time hrane tuđi neuspjesi. U redu je da vam neko da pravi savjet u pravo vrijeme, ali konstantna osuda, jeste samo znak da treba da se sklonite i ne slušate više te prazne priče jer puni su vam već džepovi savjeta dušebrižnika.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR